Cel mai temut interlop rămâne după gratii. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare

Bogdan Mararu, unul dintre cei mai temuţi interlopi ai ultimilor ani, rămâne după gratii, aşa au decis judecătorii. Acesta este unul dintre indivizii implicaţi în atentatul din Capitală din 2012, atunci când asasinul plătit Vitalie Proca a deschis focul asupra unui bucureştean. Mararu a cerut să fie liber insă magistraţii i-au respins cererea.

14 mart. 2019, 14:23
Cel mai temut interlop rămâne după gratii. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare

În urmă cu 7 ani, fraţii Mararu, cei mai periculoşi interlopi din zona Moldovei, l-au convins pe basarabeanul Vitalei Proca să il ucidă pe rivalul lor, Dumitru „Puiu” Mironescu. Proca a confundat însă ţinta şi a deschis focul, pe o stradă din Cartierul Vitan, din Capitală, asupra unui tânăr de 26 de ani, Răzvan Isăilă.

Deşi a fost împuşcat de mai multe ori, în cap şi în piept, tânărul de 26 de ani a supravieţuit după ce a fost supus mai multor interventii chirurgicale. Vitalie Proca, asasinul plătit, a fost prins şi condamnat definitiv la 21 de ani si 8 luni de închisoare.

În spatele atacului s-au aflat fraţii Mararu. Bogdan Mararu a fost condamnat atunci la 11 ani si 3 luni, iar fratele său la 8 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Bogdan Mararu a contestat din nou decizia magistraţilor şi a cerut să fie eliberat. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins însă contestaţia. Decizia nu este definitivă.