Cel mai uşor notebook din lume GALERIE FOTO

Evolio, producătorul românesc de echipamente IT&C,  anunţat lansarea comerciala a lui U9, cel mai uşor notebook din lume.

06 feb. 2012, 12:07

Notebook-ul U9 este ultrasubţire, având o grosime de numai 19 mm, şi ultrausor, având o greutate de doar 985 grame.

Unul din punctele forte ale ultraportabilului este ecranul de tip Super LED, cu  diagonală de 29,5 cm, respectiv 11.6 inci. Ecranul are un contrast şi o luminozitate superioară notebook-urilor clasice şi, în plus, reflectă extrem de puțin lumina solara sau ambientală.

Un alt punct forte este autonomia. Datorită consumului redus de energie, U9 are o autonomie de funcţionare de 4 până la 5 ore.

U9 incorporează cel mai nou procesor Intel Dual Core 1, 6 GHz: Cedarview, o memorie RAM de 2GB, iar Hard-disk-ul de tip SSD vine în două variante: de 64 sau 128 GB.
Ultraportabilul este echipat cu noua tehnologie de accelerare grafică “Intel PowerVR Core”, ceea ce permite rularea cursiva a tuturor formatelor video Full HD.

Noul Notebook Evolio este dotat atât cu interfaţa HDMI, cat si cu port pentru monitor VGA ce permite  conectarea  la orice televizor, display sau proiector extern.

Produsul se poate achiziţiona din reţeaua de retail Altex, sau din cele mai importante magazine on-line, la preţuri începând cu 1799 lei, TVA inclus.


loading...