Cel mai vârstnic fan al României, la EURO 2016. Are 90 de ani, se află la Lyon şi aşteaptă victoria cu Albania

Printre cei 10.000 de fani care au susţinut România pe Parc des Princes, în meciul cu Elveţia, s-a numărat şi o femeie în vârstă de aproape 90 de ani, care duminică seara se află pe stadion şi la Lyon, pentru a-i susţine pe tricolori în meciul cu Albania.

19 iun. 2016, 16:26
Cel mai vârstnic fan al României, la EURO 2016. Are 90 de ani, se află la Lyon şi aşteaptă victoria cu Albania

Maria Cornea este originară din Cluj-Napoca, dar s-a stabilit în București din 1945. Ea s-a născut în 1926, iar în luna octombrie va împlini 90 de ani. În Franţa, la EURO 2016, Maria Cornea a urmărit pentru prima oară pe viu un meci al României.

A venit special la Paris la insistențele ginerelui ei, care locuiește în Detroit, dar care s-a deplasat în Franța pentru a-i susține pe tricolori. Ultimul meci de fotbal la care asistase a fost în Liga 1, în 1958, la o partidă a lui Dinamo București, când a mers alături de soțul ei„, se arată pe site-ului arenafanilor.ro, o platformă susținută de FRF.

Vezi şi ROMANIA – ALBANIA (ora 22:00) LIVE ONLINE VIDEO PRO TV DOLCE SPORT

Înainte de România-Albania, Maria Cornea le-a transmis şi un mesaj tricolorilor: „Să se pregătească bine, să aibă putere și forța ca să câștige și să facă un popor fericit. Cu Dumnezeu înainte vom câștiga! Hai, România!„.