Cel mai vizionat documentar. A doborât toate recordurile de audienţă pe online VIDEO

În timp ce artiști cunoscuți din întreaga lume strâng pe platforma Youtube zeci de milioane de vizualizări datorită pieselor, o jurnalistă din China a reușit să doboare toate recordurile de audiență pe un site cu un documentar.

04 mart. 2015, 08:48
Cel mai vizionat documentar. A doborât toate recordurile de audienţă pe online VIDEO

În doar 24 de ore, documentarul „Under the Dome/Sub Dom”, realizat de către jurnalista Chai Jing și difuzat pe un site asemănător Youtube-ului, a strâns peste 155 de milioane de vizualizări și este deja comparat cu „Inconvenient Truth”, documentarul câștigător al unui premiu Oscar, cu care fostul președinte american Al Gore a adus pentru prima dată în discuție fenomenul încălzirii globale, scrie greatnews.ro.

Citeşte şi Documentarul THE ROMANIANS ARE COMING scoate românii în stradă, la Londra

Documentarul jurnalistei a fost urcat pe un site chinezesc și în el se încearcă explicarea fenomenului smog care, din punct de vedere științic, denotă o concentrație mărită a poluanților din aer deasupra unei zone dens populată având condiții meteorologice deosebite (de exemplu inversiune termică). În general, smog-ul apare numai în timpul vremii cu vânt slab.