ACCIDENT GRAV în care este implicat un autocar: Cel puţin 43 de persoane au murit

Cel puţin 43 de oameni au murit, iar alţi 40 au fost răniţi după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în centrul Guatemalei, anunţă serviciile de securitate, citate de Mediafax.

09 sept. 2013, 17:33
ACCIDENT GRAV în care este implicat un autocar: Cel puţin 43 de persoane au murit

Autobuzul făcea legătura între localităţile Chimaltenango şi San Martin Jilotepeque, la circa 50 de kilometri de capitala ţării, în momentul în care s-a prăbuşit, din motive încă necunoscute, într-o râpă, plonjând circa 200 de metri, în apele unui râu. În urma tragediei, cel puţin 43 de oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi.

Patruzeci de oameni au murit pe loc, iar alţi trei la spital„, a declarat Cecilio Chacaj, purtătorul de cuvânt al serviciilor de intervenţie.

Mai mulţi răniţi au fost transportaţi la spitalele din împrejurimi şi din Ciudad de Guatemala, au precizat reprezentanţi ai serviciilor de salvare. Eforturilor de salvare li s-au adăugat şi localnici care au dat o mână de ajutor la extragerea pasagerilor rămaşi blocaţi în carcasa vehiculului.

În regiunea unde s-a produs accidentul drumurile sunt preponderent de pământ şi şerpuiesc printre munţi, fiind lipsite de parapeţi sau alte măsuri de siguranţă, notează Associated Press.

Citeşte şi Cel mai grav accident din Malaysia: 37 de persoane au murit după ce autocarul lor a căzut în prăpastie VIDEO