Cel puţin doi copii au murit în sala de clasă, după ce o maşină a intrat într-o şcoală

Cel puţin doi copii au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav în Australia, marţi, după ce o maşină a intrat într-o şcoală din Sydney, iar autorităţile au precizat că este vorba doar despre un accident, relatează site-ul publicaţiei The Guardian.

07 nov. 2017, 09:22

O femeie în vârstă de 52 de ani care conducea un SUV a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat într-o clădire din lemn în care se ţineau cursuri. Şoferul a fost transportat la spital pentru analize privind alcoolemia.

„Vehiculul a pătruns destul de mult în clădire şi din păcate mai mulţi copii au fost răniţi. În urma coliziunii, cinci elevi au fost transportaţi la spital. În mod tragic, doi dintre aceştia, ambii băieţi în vârstă de 8 ani, au decedat”, a precizat comisarul de poliţie Stewart Smith.

Trei fete au răni serioase, iar alţi 17 copii şi o profesoară au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz şi, potrivit informaţiilor preliminare, nu este luată în calcul ipoteza unui gest deliberat. Anchetatorii au precizat că autoarea accidentului este o localnică.