Cele 3 zodii chinezești norocoase în dragoste în această săptămână

Fiecare relație experimentează multe momente de cotitură pe măsură ce indivizii învață și cresc împreună. Poți construi o relație sănătoasă dacă ești conștient de aceste momente de cotitură.

02 oct. 2023, 17:08
Cele 3 zodii chinezești norocoase în dragoste în această săptămână

Cele 3 zodii chinezești norocoase în dragoste în această săptămână. Puțină răbdare și o inimă plină de bucurie pot face chiar și cea mai banală zi să pară magică. Trei zodii chinezești vor experimenta binecuvântările acestei energii în această săptămână. Există ceva mic și pentru noi ceilalți. Dragostea nu este o destinație. Nu se termină la primul sărut și nici nu își îndeplinește scopul la prima răsturnare. Dragostea este o călătorie; ești chemat să faci loc pentru asta. Supărările și iritațiile sunt normale, dar semnalele roșii nu. Comunicarea clară pentru a rezolva diferențele și neînțelegerile este normal, dar să te temi de a fi abuzat nu este. Cunoașterea diferenței dintre o relație sănătoasă și cea nesănătoasă te va scuti de la pierderea timpului prețios cu persoana greșită.

Fiecare relație experimentează multe momente de cotitură pe măsură ce indivizii învață și cresc împreună. Poți construi o relație sănătoasă dacă ești conștient de aceste momente de cotitură.
Relația se poate evapora dacă nu ești conștient de diferitele răsturnări. O persoană, din păcate, nu poate susține eforturile prea mult timp. Menținerea relației trebuie să fie întotdeauna un efort de echipă. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023.

Patru zodii cărora le pune Dumnezeu mâna în cap în octombrie 2023. Norocul le surâde pe toate planurile

3. Bivol
Dragă Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este extraordinar! Aceasta este definiția clasică a norocului. Așa că nu fi surprins dacă totul pare să meargă bine în viața ta amoroasă în următoarele zile, de parcă universul ar fi decis să te binecuvânteze cu un serviciu secret.

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste va înflori în compania oamenilor tăi preferați de pe Pământ. Fie că este vorba despre familia sau prietenii tăi, nu este evidențiat aici, dar vei beneficia de înconjurarea de toți oamenii iubitori care înseamnă cel mai mult pentru tine. Apoi, așteaptă ca norocul să te surprindă cu ceva dulce și special.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste depinde de inițiativa pe care o iei săptămână. Acest lucru poate fi prin planificarea unei întâlniri speciale pentru voi doi, făcând ceva dulce pentru cealalta persoana care le atenuează anxietatea sau împachetând o cutie de prânz delicioasă pentru amândoi pentru următoarele zile. Fii creativ cu această energie!

2. Iepure
A rămâne cu persoana greșită nu o va transforma în cea potrivită. Norocul tău în dragoste în această săptămână se va manifesta ca o chemare clară în sufletul tău, care îți cere să fii atent la cine te înconjoară. Toate relațiile, fie ele romantice sau platonice, afectează orice altceva. Așadar, asigură-te că ai persoane de încredere în cercul tău interior.

Dacă ești singur, s-ar putea să te simți descurajat săptămâna aceasta de mulțimea de persoane disponibile pentru întâlniri, dar încurajează-te. Norocul tău în dragoste este puternic în această săptămână. Deci, în loc să fii fermecat de oamenii greșiți, vei vedea imediat prin jocurile lor. Aprinde o lumânare pentru recunoștință la sfârșitul săptămânii pentru a recunoaște acest noroc.

Previziuni rune 2-8 octombrie 2023. Thurisaz – runa haosului, a tentaţiei şi a răului, bântuie o zodie. Cine este protejat de WUNJO!

Dacă ești într-o relație, ești chemat să fii deschis cu privire la sentimentele și emotiile tale. Comunicați-vă nevoile în mod clar și stabiliți limite sănătoase. Dacă cealaltă persoană nu reușește să recunoască sau se întoarce împotriva ta pentru a-ți exprima ceea ce este important pentru tine, este cu adevărat sufletul tău pereche sau o persoana care îți pierde timpul? Norocul ne poate da uneori curajul să facem alegerile corecte de viață. Nu pierde acest noroc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.