Cele 4 zodii care preferă aventurile în locul relaţiilor serioase

Multi oameni s-ar putea sa-ti spuna ca acum preferam relatiile fara obligatii – si poate o sa fii de acord cu ei. De mult sunt trecute zilele in care trebuia sa ne gandim mai intai la casatorie si copii. Astazi, ne putem concentra mai mult pe noi insine.

04 sept. 2017, 13:14
Cele 4 zodii care preferă aventurile în locul relaţiilor serioase

Daca ai avut sansa sa experimentezi ambele parti – sa te indragostesti sau doar sa ai o relatie fara obligatii – probabil poti vedea farmecul ambelor variante, scrie elle.ro. Spre exemplu, sexul fara angajament este bun pentru ca nu trebuie sa te gandesti la cadoul pentru Craciun sau la intalnirea cu parintii, pentru ca tot ce te intereseaza este putina distractie si relaxare.

Citeşte şi Cele mai toxice cupluri din zodiac. Zodiile care alcătuiesc cele mai otrăvite relaţii

Cand vine vorba sa fii indragostita – sau cel putin, sa fii intr-o relatie serioasa – te simti de parca in fiecare seara te intorci acasa la cel mai bun prieten, care poate fi un sentiment la fel de placut.

Insa, chiar daca tu ai putea vedea avantajele de ambele parti, nu toata lumea este de acord – iar zodia acestor persoane poate avea ceva de-a face cu asta.

1. Gemeni

Gemenii sunt foarte buni in a-si face prieteni, insa se ataseaza greu de cineva – ceea ce ii face candidati perfecti pentru aventuri. Tind sa aiba probleme cand trebuie sa-si ia angajamente fata de lucruri (sau oameni), iar cand situatia in care nu trebuie sa-si faca griji in acest sens apare, sunt mai mult decat pregatiti! Totusi, ar putea parea ca doar se folosesc de partener, pentru ca dupa ce totul s-a terminat, deja isi cauta hainele pe podea. Nu raman peste noapte.

Dar nu lasa asta sa te distraga de la putina distractie! Gemenii sunt foarte deschisi si, de cele mai multe ori, iti vor spune cum simti ca ar trebui sa decurga relatia sau ce isi doresc de la aceasta „relatie”. Poate o sa para putin socant vazandu-i atat de directi, insa mai tarziu le vei multumi ca ati scapat deja de „discutie”.

2. Balanta

Balantele, pregum Gemenii, au dificultati in a lua decizii, asa ca prefera aventurile pentru ca le considera simple si inofensive. Cand Balantele trebuie sa se decida intre o relatie fara obligatii si una serioasa, adesea vor alege prima varianta, deoarece le ofera mai mult timp pentru a realiza ce-si doresc. Balantele urasc sa fie grabite in acest proces, iar atata timp cat nu trebuie sa-si faca planuri serioase cu cineva, sunt multumite.

Balantelor le place si echilibrul de forte din relatii – in loc sa se simta jenate sa-si spuna dorintele intr-o relatie serioasa, din frica de a nu strica dinamica, intr-o aventura ele pot spune orice isi doresc. Nu functioneaza? Pot trece la urmatorul.

3. Sagetator

Sagetatorii sunt impotriva relatiilor serioase pentru ca presupun sa renunte la cea mai importanta parte a persoanei lor: libertatea. Sagetorii au dificultati in a lasa garda jos indeajuns incat sa faca o astfel de relatie sa functioneze, asa ca prefera sa se tina la distanta din start. In schimb, relatiile fara obligatii le ofera libertate si distractie. Stiu toate relatiile au, oricum, un final.

Citeşte şi Top cele mai sexy zodii

Sagetatorii aleg de multe ori varianta de „prieteni cu beneficii”, insa nu sunt rare datile cand se plictisesc rapid de aceeasi persoana. Poate, in subconstient, sunt in cautarea persoanei speciale care sa le schimbe viziunea despre dragoste, insa eu nu as paria pe asta.

4. Pesti

Pestii sunt genul de persoane care oscileaza intre ar fi intr-o relatie serioasa sau intr-una fara obligatii; insa asta nu inseamna ca nu le plac aventurile. De fapt, Pestilor le place a doua varianta deoarece pentru ei, sa aiba un prieten care se dubleaza ca partener sexual este la fel de bine precum a fi intr-o relatie. Ce ii nemultumeste cel mai tare este cand dinamica relatiilor se schimba doar din cauza ca au devenit „serioase” – asa ca prefera sa se tina la distanta.

Pestii, precum Sagetatorii, tin foarte mult la libertatea lor si stiu ca daca relatia lor fara obligatii devine prea complicata sau serioasa, pot doar sa se opreasca din a se mai vedea cu persoana respectiva. Avand aceasta cale usoara de scapare este o binecuvantare pentru Pesti – iar daca si cand vor fi pregatiti sa faca urmatorul pas, vor sti deja ca persoana aleasa este cea potrivita.