Cele 4 zodii susceptibile să își piardă interesul amoros în septembrie 2023. Cine trebuie să fie onest până la capăt?

Venus pătrat Jupiter iti permite să știi că te poti descurca mai bine cu viața ta, iar acum esti dispus să mergi pentru asta.

10 sept. 2023, 23:28
Cele 4 zodii susceptibile să își piardă interesul amoros în septembrie 2023. Cine trebuie să fie onest până la capăt?

Dacă știm un lucru, septembrie are propria sa „aromă” și atât de mult din ceea ce este vorba în această lună este schimbare și reînnoire. Deși ne place să ne gândim la primăvară ca la momentul reînnoirii, trebuie să o acordăm și toamnei, deoarece în această perioadă ne „agățăm” mental și emoțional pentru lunile mai reci care urmează.

Aceasta este o excursie mentală, cu siguranță, dar cu toții am experimentat-o încă de la începuturile noastre de școală. Vara s-a terminat și este timpul să pregătim acele haine noi pentru școală; așa ne simțeam noi. Acum, ca adulți, avem o agendă similară în loc și aceasta este cea care ne face să știm că este timpul să ne dăm seama unde ne aflăm cu iubirile noastre, viețile noastre, munca și sănătatea noastră.

Vor fi câteva zodii aici care vor ști că acum este momentul să finalizeze ceea ce a început înainte de septembrie, iar acest lucru se învârte în jurul romantismului, sau mai degrabă, romantismului care a dispărut. În luna septembrie, vom lua măsuri pentru a pune capăt a ceea ce știm că nu mai poate continua. Nu e ca și cum nu i-am dat o șansă; noi am facut-o. Ceea ce ne-a arătat acea șansă este că trebuie să ne îndepărtăm de relațiile care ne înăbușă. Acesta este supraviețuirea, nu doar un moment frânt din istoria noastră romantică.

Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Trebuie să renunțăm la anumite persoane și se va întâmpla pentru patru zodii, în luna septembrie 2023.
Deși despărțirea nu este niciodată un lucru ușor de făcut, simțim că nu putem trece peste încă o lună. Am acordat deja prea mult timp acestui lucru, iar cele patru zodii care s-au dezîndrăgostit deja de perechea lor știu că acest lucru nu poate continua la infinit. Septembrie este pentru noi începuturi, dar pentru a ajunge la punctul de plecare, trebuie să creăm finaluri solide.

Citește și Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Acesta este un moment pentru onestitate și acceptare, iar aceste zodii știu ce au de făcut.
1. Gemeni
Mercur și Jupiter îți oferă toată puterea de care ai nevoie chiar în vârful lunii și o vei folosi pentru a-ți confrunta partenerul romantic actual cu ideea de a te despărți. Nu știi la ce să te aștepți sau cum vor reacționa ei la astfel de știri, dar ai trecut și de punctul fără întoarcere; ai nevoie de asta să se termine, pentru că a trecut de la fericit și plin de speranță la anxios și disperat, iar tristețea pe care o simți doar continuând această relație începe să afecteze alte domenii ale vieții tale… și pur și simplu nu se va descurca. Nu mai poți trage cu durerea de inimă, pentru că a început să-ți afecteze viața creativă și de acolo se ajunge cu adevărat la tine. Te vei despărți și vei pune capăt relației pentru că trebuie să te scutesti de durerea de a pretinde că acest lucru ar putea funcționa. Nu poate; o știi și după ce îți vei exprima sentimentele si o vor ști și ei.

2. Fecioara

Luna Nouă în Fecioară pornește mișcarea pentru tine și te conduce într-un loc în care știi că nu poți privi înapoi. Tu și partenerul tău romantic ai parcurs un drum lung împreună, dar lucrurile s-au estompat atât de tare încât simți că nu mai ai nimic în comun.

În general, acesta nu ar fi un lucru atât de groaznic, dar ceea ce se întâmplă în septembrie 2023, pentru tine, este că ai găsit ceva nou care să-ți ocupe timpul și mintea și înseamnă mai mult pentru tine să mergi după acest vis decât să stai și să uzi „planta moartă” care este relația ta actuală. Nu simți că poți reînvia acest lucru și nu mai vrei să încerci. Venus pătrat Jupiter iti permite să știi că te poti descurca mai bine cu viața ta, iar acum esti dispus să mergi pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.