Cele mai AMUZANTE poziţii în care au fost găsite MANECHINELE – GALERIE FOTO

De-a lungul timpului, manechinele au fost victimele anumitor atacuri din partea oamenilor şi a angajaţilor din magazinele unde au fost expuse. Cele mai amuzante situaţii în care au fost surprinse, sunt prezentate în galeria foto de mai jos. Chiar mai mult, imaginaţia designerilor de manechine este atât de bogată, încât există şi un manechin care seamănă cu Obama.

06 feb. 2013, 15:01

De când au apărut, manechinele au fascinat prin asemănarea lor cu forma umană. Clienţii tind să cumpere mai mult, atunci când văd produsele expuse în vitrine. Cu toate acestea, nu de puţine ori au fost cazurile în care manechinele au fost luat în derâdere şi fotografiate în situaţii penibile, care au provocat reacţii din cele mai diverse, potrivit Superbooyah.com

Un lucru este sigur, în ultima vreme, în anumite manechine au fost instalate camere de supraveghere pentru a urmări clienţii.

Atunci când a apărut, manechinul care îl imită pe Obama a făcut furori în magazine. Cu toate că nu este amuzant, acesta pare să fie cel mai celebru om din plastic care a existat vreodată.

Copii sunt foarte curioşi cu privire la ce se ascunde sub hainele manechinelor. Ei au fost surprinşi în timp ce „verificau” lenjeria sau fusta oamenilor de plastic. De asemenea, pasiunea pentru manechine nu scade cu vârsta. Oameni maturi au fost surprinşi în timp ce au scos manechine în parc, la un picnic sau le-au sărutat în timp ce erau expuse în vitrine.