Cele mai AMUZANTE răspunsuri date de elevi la testele şcolare

Elevii din America spun la fel de multe lucruri trăsnite ca şi cei din România atunci când nu ştiu răspunsul la o întrebare dintr-un test şcolar. Printre cele mai amuzante răspunsuri se numără şi cele de mai jos.

21 ian. 2013, 16:05

De cele mai multe ori profesorii sunt uimiţi de ingeniozitatea şi creativitatea cu care cei mici răspund la întrebările pe care nu le ştiu. În încercarea lor de a fi amuzanţi ei nu realizează că pot pierde o notă bună la şcoală. Chiar dacă sunt amuzante, răspunsurile nu i-au ajutat să scape de o sancţionare şi de un calificativ mic, potrivit Business Insider.

Una dintre cele mai amuzante lucrări este cea de mai jos. În timpul unei lucrări la matematică, copilul a şters cerinţa şi a modificat-o. Dacă iniţialse cerea desenarea unui dreptunghi, elevul a şters cerinţa şi a scris că trebuie să deseneze o maşină în formă de banană. În josul paginii el a ţinut să precizeze că vrea să mai dea încă o dată testul.

Primul lucru pe care l-a făcut regina Angliei după ce a câştigat tronul a fost să „stea jos”, este de părere un elev care dădea o lucrare de control la istorie.

„Ca să transformi centimetri în metri, trebuie să…”, era întrebarea la care porfesorul voia să îi facă pe ce mici să răspundă. Unul dintre ei a răspuns că trebuie sa taie „centi”şi astfel rămâi doar cu metri.

Poate cel mai amuzant răspuns din toate este următorul din serie. Profesoara i-a rugat pe elevi să spună ce înţeleg prin cuvântul „uitare”. Un elev a răspuns: „nu-mi amintesc”.