Cele mai bizare jucării: De la păpuşa care face STRIPTEASE la bebeluşul care trebuie RAS

În timp ce majoritatea părinţilor vor să aleagă cele mai potrivite jucării pentru copii lor, există şi mame sau taţi care nu dau o foarte mare importanţă lucrurilor cu care cei mici pot intra în contact. De multe ori, aceste produse îi pot influenţa negativ pe minori. Cele mai bizare jucării din lume sunt prezentate în rândurile de mai jos.

04 feb. 2013, 18:07

Din dorinţa lor de îmbogăţire rapidă, producătorii de jucării omit faptul că anumite produse pot avea o influenţă negativă asupra unei creşteri sănătoase a unui minor. Ei lansează pe piaţă cele mai bizare şi inedite invenţii, care de multe ori depăşesc limita bunului simţ.

Una dintre cele mai ciudate jucării vândute pe piaţă este bebeluşul de plastic pe care îl poţi rade. Păpuşa are păr în mai multe zone ale corpului, care poate fi tuns. Pe lângă faptul că ideea este bizară, copii nu trebuie lăsaţi să se joace cu lamele de ras. Chiar mai mult, bebeluşul are păr şi pe glezne.

Următoarea jucărie ciudată este o păpuşa care face striptease. Cel care a inventat această marionetă,  a reuşit să o promoveze pentru a fi produsă în serie. O astfel de persoană are foarte multe răspunsuri de dat părinţilor care vor rămâne uimiţi când vor vedea un astfel de produs pe raftul unui magazin. Se pare că există şi părinţi care au trecut de stadiul jucăriilor pentru striptease şi le-au adus celor mici o dansatoare adevărată.

A învăţa copii să se tatueze este considerată o idee bună de compania care a lansat pe piaţă aparatul de tatuat de jucărie. Astfel, cu ajutorul acestei jucării, copii pot învăţa cum să se tatueze. Cu toate că tatuajele sunt temporare şi se pot şterge, părinţii cred că promovarea tatuajelor în rândul celor mici nu este considerată o atitudine sănătoasă.

Alte produse disponibile în magazinele pentru copii atrag atenţia prin designul mai puţin înţelept. Astfel, un robot numit Shape Shifter Punisher, cu o expresie violentă pe faţă, are o rachetă plasată în zona inghinală. Aceeaşi problemă o are şi un pistol cu apă în forma unui Batman.

Dora Aquapet, este un joc care are ca erou principal pe Dora Exploratoarea. Chiar dacă nu este periculos, forma ciudată a jucăriei îi poate duce pe părinţi cu gândul la alte lucruri, care vor fi discutate cu cei mici peste mulţi ani.

Una dintre cele mai inedite jucării, potrivit The Sun, este păpuşa care îl întruchipează pe Dumnezeu şi are ca principal ajutor o mitralieră AK-47.

Jucăriile îi vor fascina mereu, atât pe cei mic, cât şi pe cei mari. Există oameni care îşi dedică viaţa colecţionării acestor produse inedite, în timp ce alţii folosesc un animal de pluş pentru a speria un oraş întreg