Cele mai bizare lucruri uitate în camerele de hotel

O reţea hotelieră britanică ce are peste 500 hoteluri în Marea Britanie a făcut un inventar ale celor mai ciudate lucruri pe care clienţii lor le-au uitat în camere în anul 2012, informează telegraph.co.uk. În fruntea acestui top se află un piton şi un bilet câştigător la loterie.

02 ian. 2013, 19:51
Cele mai bizare lucruri uitate în camerele de hotel

Reţeaua Travelodge a trebuit să se ocupe de trimiterea către stăpân a unui piton. Şarpele se numea Monty, diminutiv de la Montgomery, cel mai cunoscut general britanic din timpul celui de-al doilea război mondial.Tot în camera unui călător prea grăbit a fost descoperită o căldare plină cu crabi vii.

Un angajat dintr-un hotel a găsit sub o saltea un bilet de loterie. Culmea, biletul era unul câştigător însă compania nu a făcut public cuantumul câştigului. Printre distraţii care au fost suficient de norocoşi să-şi recupereze bunuri de valoare pe care le-au uitat, se află posesorul unei colecţii de timbre în valoare de 250.000 de lire sterline, un altul al unui iPhone încrustat cu diamante, dar şi cel ce a uitat un Rolex de 50.000 de lire.

O altă „piesă de rezistenţă” din colecţia de obiecte pierdute este o pereche de implanturi mamare. Alte ciudăţenii pe care călătorii din zilele noastre la lasă prin camere de hotel sunt un set de patru costume Power Rangers, o colecţie de 200 de măşti ce o înfăţişează pe regina Elisabeta a II-a.

Compania hotelieră a strâns, doar în 2012, 76.500 de ursuleţi de pluş uitaţi. La acestea se adaugă un număr impresionant de cărţi. Astfel, la categoria best-forgotten best-selleruri din 2012 conduce romanul lui E.L. James, „Fifty shades of grey”, cu 7.000 de exemplare rătăcite prin hotelurile de pe plaiurile britanice.