Cele mai bogate zodii din lume! Iată care este topul nativilor capabili să facă averi din nimic

Dacă te întrebi care sunt cele mai bogate zodii din lume, ei bine, a fost realizat un top care a analizat ce fel de nativi sunt cei mai mari milionari ai lumii.

13 mart. 2024, 23:45
Cele mai bogate zodii din lume! Iată care este topul nativilor capabili să facă averi din nimic
Cele mai bogate zodii din lume! Iată care este topul nativilor capabili să facă averi din nimic

Conform unui studiu recent realizat de Compania britanică Cashfloat și citat de moneycontrol.com, au fost analizate datele de naștere ale celor 286 de miliardari din lista Forbes Billionaires pentru anul 2022. Rezultatele au indicat că anumite zodii par să atragă bogăția și succesul în mod particular.

Citește și: Cei trei nativi care au noroc dublu în luna aprilie. Zodiile scapă de problemele financiare și de ghinionul cu care s-au obișnuit

Balanță

Balanța se evidențiază ca fiind cea mai frecventă zodie între miliardari, reprezentând 12% din totalul studiat. Aceasta ocupă locul șapte în horoscop și include persoane născute între 22 septembrie și 23 octombrie. Din cei 268 de miliardari pentru care s-a avut acces la data de naștere, 32 erau născuți sub această zodie. Cu toate acestea, deși Balanța este bine reprezentată în rândul miliardarilor, aceasta nu a ocupat primele locuri în topul Forbes și a întâmpinat dificultăți în a se plasa în primele 20 de poziții. Alice Walton, moștenitoarea fondatorului Walmart, este prima Balanță listată în top, ocupând locul 18, cu o avere netă de 65,3 miliarde de dolari la vârsta de 72 de ani.

Pești

Peștii urmează în clasament, cu 29 de miliardari care s-au născut sub semnul acestei zodii. Acest lucru a poziționat zodia Peștilor puțin în spatele Balanței, cu o cotă de 11% în top. Printre cei 29 de miliardari Pești se numără și Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la peste 220 de miliarde de dolari, fiind cel mai bogat european și proprietarul trustului LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Taur

Pe locul trei în clasament se află zodia Taur, care reprezintă 10% dintre miliardarii lumii. Printre aceștia se numără și Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook, cunoscut acum sub numele de Meta, care a devenit cel mai tânăr miliardar la vârsta de 23 de ani, cu o avere estimată de Forbes Billionaires la peste 110 miliarde de dolari.

În sfârșit, pe ultima poziție în clasamentul zodiilor se află Capricornul, cu doar 5,5% dintre miliardari. Aceasta este zodia lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care a dominat lista celor mai bogați oameni pentru mai mulți ani consecutivi.

Topul zodiilor, în funcție de miliardarii lumii:

  • Balanță – 12%
  • Pești – 11%
  • Taur – 10%
  • Leu – 9%
  • Berbec – 8%
  • Fecioară – 8%
  • Gemeni – 8%
  • Vărsător – 7,5%
  • Rac – 7,5%
  • Săgetător – 7,5%
  • Scorpion – 6%
  • Capricorn – 5,5%

Citește și: Horoscop 14 martie 2024. Neti Sandu anunţă că o zodie iese din zona de confort: „Este posibil să vă treziţi cu un nou şef”