Cele mai bune alimente pe care să le mănânci înainte de culcare. Habar n-aveam de efectul unora dintre dintre ele

Somnul de calitate este extrem de important pentru starea generala de sanatate. Odihna de peste noapre poate reduce riscul de a dezvolta anumite afectiuni, iti mentine creierul sanatos, ajuta digestia si imbunatateste functionarea sistemului imunitar. In general, medicii recomanda un somn neintrerupt de 7-9 ore pe noapte.

05 nov. 2017, 21:35
Cele mai bune alimente pe care să le mănânci înainte de culcare. Habar n-aveam de efectul unora dintre dintre ele

In ciuda acestui lucru sunt destui oameni care nu se pot odihni, in principal din cauza insomniei. 

Exista mai multe strategii prin care sa-ti imbunatatesti calitatea somnului de noapte, inclusiv schimbari in dieta. Iata cele mai bune alimente pe care sa le mananci inainte de a merge la culcare. 

  1. Suc de cirese

Produsul este bogat in nutrienti. 250 ml contine 62% din necesarul zilnic de vitamina A, 40% din necesarul de vitamina C si 14% din cel de magneziu. In plus, este o sursa de antioxidanti, ca de exemplu flavonoli si antocianine care protejeaza celulele impotriva inflamatiilor periculoase ce duc la boli precum diabetul si afectiunile inimii. Sucul de cirese ajuta si al combaterea insomniei, datorita continutului sau bogat in melatonina. Tocmai de aceea este recomandat sa fie consumat inainte de a merge la culcare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO