Cele mai bune aplicaţii Android pentru muzică

Oricât ar fi vremea de prietenoasă, nicio plimbare nu e la fel fără muzica preferată în căști. Pentru că nu e indicat să ocupi toată memoria internă a telefonului, am alcătuit o listă cu cele mai bune aplicații Android pentru muzică, care îți permit să asculți ce dorești oricând, cu sau fără conexiune la Internet.

10 iun. 2015, 10:14
Cele mai bune aplicaţii Android pentru muzică

Aplicații Android pentru muzică – Zonga

Fiecare aplicație Android pentru muzică are ceva care o diferențiază de celelalte. Una dintre cele mai bune este chiar aplicația românească Zonga, care îți pune la dispoziție peste 25 de milioane de piese. Pentru o sumă lunară modică, poți descărca orice piesă și poți crea playlisturi offline, pentru a fi ascultate atunci când nu ai Internet. Este ușor de folosit, iar pe baza melodiilor ascultate, aplicația îți oferă recomandări similare. În plus, este compatibilă cu orice dispozitiv și poate fi descărcată de AICI.

Aplicații Android pentru muzică – Deezer

Deezer este o altă aplicație Android pentru muzică, care impresionează atât prin ușurința de utilizare și numărul mare de melodii, cât și prin sugestiile interesante pe care ți le face, pe baza pieselor ascultate. Varianta gratis nu îți permite să asculți muzică offline. Odată ce vă abonați, însă, puteți beneficia de toate funcțiile aplicației. Poate fi descărcată de AICI.

Aplicații Android pentru muzică – Google Music Play

În topul oricărei categorii de aplicații, fie că este vorba de mesaje, citit, navigat pe Internet, hărți sau altele, se găsește o aplicație a celor de la Google. Categoria cu aplicații Android pentru muzică nu face excepție. Google Play Music vă oferă oportunitatea de a mai elibera spațiu pe telefon sau card prin încărcarea a maximum 20.000 de melodii în Cloud, pe care le puteți asculta apoi oricând sunteți conectați la internet. Melodiile preferate le puteți descărca pe orice dispozitiv. Aveți la dispoziție și una din cele mai mari colecții de muzică de pe Internet. Toate acestea, descărcând-o de AICI.

Mai multe detalii, pe playtech.ro