Cele mai bune aplicaţii româneşti pentru Android

În cele ce urmează, vă prezentăm o selecție cu cele mai bune aplicații românești pentru Android pe care cei mai mulți dintre noi le avem deja instalate în telefoane sau tablete.

13 apr. 2015, 09:04
Cele mai bune aplicaţii româneşti pentru Android

Cu cât piața telefoanelor mobile și a tabletelor s-a extins mai mult, și vorbim despre cea care folosește sistemul de operare Android, cu atât au apărut mai multe aplicații.

Am ales cele mai bune aplicații românești pentru Android, în funcție de utilitatea, popularitatea și calitatea lor. Pe majoritatea cu siguranță le aveți deja instalate, dar aruncați o privire că s-ar putea să descoperiți și unele noi.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: Bitdefender Mobile Security

Aș începe cu una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android și poate și cea mai importantă atunci când ai un dispozitiv mobil cu acest sistem de operare. E foarte important să te protejezi de viruși și fișiere nedorite.

Cei de la Bitdefender sunt renumiți pentru soft-urile antivirus pentru calculatoare, dar sunt cât se poate de populari și cu aplicația antivirus pentru telefoane mobile. În plus, de la același producător, chiar dacă nu au un la fel de mare succes, găsiți și aplicații care să vă protejeze bateria sau sistem antifurt pentru telefon.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: DEX

O altă aplicație dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android este una care conține dicționarul explicativ al limbii române.

Partea interesantă a acestei aplicații este că puteți trimite definiția unui cuvânt prin intermediul e-mailului unui prieten, sau pe chat-ul de Facebook. iar un alt aspect la fel de util este că poate fi folosită și offline.

 

Mai multe detalii pe playtech.ro