Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Afla ce ZODII fac nunta anul acesta

Astrologia are un cuvant important de spus, deoarece 2022 este traversat de Jupiter, ale carui influente sunt mai mult decat benefice pentru multe semne.

21 ian. 2022, 06:59
Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Afla ce ZODII fac nunta anul acesta

Cele mai bune date din 2022 pentru casatorie. Casatoria este unul dintre cei mai importanti pasi din viata unei persoane. Este bine sa faci acest pas numai atunci cand ai gasit persoana potrivita pe care o iubesti cu adevarat si esti sigur ca a venit timpul sa-ti oficializezi relatia de dragoste, in fata familiei si a prietenilor.

Astrologia are un cuvant important de spus, deoarece 2022 este traversat de Jupiter, ale carui influente sunt mai mult decat benefice pentru multe semne. Energia sa pozitiva se concentreaza in principal pe semnele de Pamant si Foc.

Horoscop RUNE. Pietrele magice anunţă câştiguri impresionante, săgeţi ale lui Cupidon şi o escapadă în weekend

Una dintre cele mai dificile parti ale planificarii unei nunti este stabilirea datei in sine, din motive pragmatice, dar si din cauza superstitiilor care spun ca ziua in care te casatoresti influenteaza intreaga casatorie.

Se pare ca in 2022 perioada dintre ianuarie si mai este excelenta pentru nunti. De asemenea, perioada dintre octombrie 28 si decembrie 21.

Horoscop 2022: Adio sărăcie! Top 5 zodii care se îmbogăţesc în acest an

Luna iunie este cea mai nefavorabila pentru casatorii, neavand nici macar o zi care ar avea o influenta buna asupra casatoriei.

In luna august, se recomanda doar data de 25, urmata de o noua perioada proasta: septembrie si aproape intreaga luna octombrie.

Care sunt zilele norocoase pentru casatorie in 2022?

Februarie: 6, 12, 25

Martie: 9, 14, 26

Aprilie: 7, 14, 17, 21

Mai: 10, 15, 21,

Iunie:

Iulie: 9,

August: 19

Septembrie: 10

Octombrie:

Noiembrie: 6, 11, 17, 20

Decembrie: 3, 11, 17, 19

Ce semne zodiacale se casatoresc in 2022?
Pesti
Pentru ca Pestii au trecut printr-o perioada mai tulbure in viata lor sentimentala, este timpul acum, in 2022, ca lucrurile sa se schimbe in bine prin formalizarea relatiei. Este o perioada mai mult decat prospera si fericita pentru tine, pentru ca esti norocos si fericit, iar partenerul tau nu se da inapoi cu surprize si gesturi frumoase. Daca esti singur, vei avea un an plin, vei cunoaste o multime de oameni, dar o singura persoana va fi in masura sa te faca fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.