Cele mai bune REGULI pentru un păr rezistent şi bogat care să nu mai cadă

Parul este foarte sensibil la o serie de factori externi si ajunge sa se deterioreze foarte repede si sa cada daca nu sunt respectate cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat.

01 apr. 2015, 05:39
Cele mai bune REGULI pentru un păr rezistent şi bogat care să nu mai cadă

Avand in vedere ca parul este expus in mare parte a timpului factorilor externi care isi pun puternic amprenta asupra sa, este indicat sa il „ajutam” sa se mentina sanatos si puternic pentru a evita caderea sa respectand o serie de reguli.

Aceste reguli nu fac referire la investirea de bani in produse cosmetice costisitoare, ci sunt mai degraba reguli de bun simt cate ajuta la obtinerea unui par rezistent si bogat.

Cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat care sa nu mai cada fac referire in primul rand la felul in care il spalam.

Astfel, pe langa faptul ca nu este indicata folosirea excesiva de produse cosmetice precum fixativul sau spuma de par sau produsele care afecteaza puternic scalpul pentru a scapa de matreata, trebuie sa stiti si cum sa va spalati pe cap pentru a evita caderea parului si pentru a va asigura ca este rezistent si bogat.

Citeşte şi Frumoasă în 15 minute. Trucuri să arăţi impecabil imediat

Asadar, iata care sunt regulile pentru un par rezistent si bogat pe care ar trebui sa le respectati mereu:

Parul nu trebuie sa fie spalat zilnic si totodata nu trebuie sa fie folosita apa clocotita pentru spalarea sa. Daca parul este spalat zilnic si se foloseste apa fierbinte, glandele sebacee se vor activa si vor deveni mult mai sensibile, ducand la ingrasarea rapida a parului si la caderea acestuia.

– In ciuda faptului ca in media suntem bombardati cu reclame pentru cele mai bune sampoane care fie scapa de matreata, fie au rolul de a intari si de a da volum parului, este important sa stiti ca schimbarea periodica a samponului este cat se poate de benefica. Mai precis, daca este folosit in mod excesiv un anumit tip de sampon, scalpul si parul vor developa o oarecare rezistenta la acel sampon iar efectul lui nu va mai fi acelasi. Asa ca este indicat ca cel putin o data la 3 saptamani sa schimbati tipul samponului folosit pentru ca parul sa se bucure si de alte efecte benefice ale altor sampoane. In acest fel este asigurata cresterea in rezistenta a firului de par si este evitata caderea parului.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi Tratamente care ajută la creşterea părului. Prepară-le singură acasă