Cele mai bune sfaturi de machiaj oferite purtătoarelor de lentile de contact

Daca nu doresti sa-ti ascunzi ochii superbi in spatele unei perechi de ochelari, atunci poti apela cu incredere la ajutorul oferit de lentilele de contact. Si pentru ca multe femei, care au ales sa poarte lentile de contact, se confrunta cu o serie de dificultati atunci cand vine vorba de machiaj, le oferim cateva sfaturi pentru a le face viata mai usoara si pentru a le ajuta sa arate superb in orice situatie.

26 nov. 2015, 09:01
Cele mai bune sfaturi de machiaj oferite purtătoarelor de lentile de contact

Ia-ti adio, asadar, de la epoca ochelarilor de vedere, care de nenumarate ori te-au deranjat si opteaza pentru purtarea lentilelor de contact, o alegere extrem de practica. Desi machiajul in aceasta situatie poate fi dificil ai libertatea de a te juca cu o serie de stiluri care te vor ajuta sa-ti evidentiezi frumusetea ochilor.

Inainte de aplicarea machiajului asigura-te ca fata si mainile tale sunt curatate in mod corespunzator. Acest prim pas deosebit de important te va ajuta sa eviti iritarea ochilor care s-ar putea solda cu infectii deosebit de grave, mai ales daca ai ochii sensibili.

Urmatorul pas se refera la introducerea lentilelor de contact, inainte de aplicarea machiajului. In acest fel poti evita raspandirea machiajului si vei avea posibilitatea de a vedea mult mai clar ceea ce faci.

Continuarea pe Lyla.ro.