Cele mai bune sfaturi pe care ţi le poate da un astrolog pentru a avea un an mai bun

Astrologul de serviciu știe cel mai bine ce pericole, cumpene și oportunități aduce anul 2015. Dacă vrei să profiți de ocaziile bune și să te ferești de necazuri în acest an, vezi ce recomandări personalizate fiecărei zodii îţi face un astrolog.

16 mart. 2015, 11:11
Cele mai bune sfaturi pe care ţi le poate da un astrolog pentru a avea un an mai bun

Horoscop 2015 – sfaturile astrologului

Semnele de Foc (Berbecii, Leii, Sagetatorii) vor avea un an plin de provocări și planetele vor lucra în general în favoarea lor, dar trebuie să fie atenți să nu tragă prea tare. Surmenajul nu este o glumă.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI

Semnele de Pamânt (Taurii, Fecioarele si Capricornii) au parte de ceva probleme financiare, de aceea este recomandat să strângă când pot cureaua și fonduri suplimentare, pentru zile negre. Vacanța nu trebuie neapărat să fie în străinătate.

Semnele de Aer (Gemenii, Balanţele, Varsatorii) au parte de multe călătorii și aventuri, dar asta poate însemna și cheltuieli mari și oboseală. Mare grijă la sănătate și nu renunțați la slujbă, până nu primiți o ofertă fermă din altă parte.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-ţi alegi sufletul pereche în funcţie de zodie

Semnele de Apa (Racii, Scorpionii, Pestii) au parte de un 2015 plin de iubire și echilibru. Dacă nu aveți un partener, astrele vă încurajează să dați o șansă acelei persoane care vă tot caută, iar dacă aveți deja un suflet pereche, poate că este timpul să bată clopotele, de nuntă sau botez.

Continuarea pe Unica.ro.