Cele mai bune sfaturi pentru căsătorie din toate timpurile

Expertii site-ului YourTango va ofera in acest articol cele mai bune sfaturi pentru cei casatoriti.

19 sept. 2016, 20:39
Cele mai bune sfaturi pentru căsătorie din toate timpurile

DACA SCOPUL VOSTRU ESTE SA AVETI O CASATORIE PLINA DE SATISFACTII, DE LUNGA DURATA, ASIGURATI-VA CA VA ASUMATI RESPONSABILITATEA ROLULUI PE CARE IL JUCATI IN RELATIE, FIE ACESTA BUN SAU RAU.

Cand negati partea care va revine in casatorie, nu sunteti cu nimic mai bun decat un copil care arunca in altul, cu nisip, la locul de joaca. Doar cand va veti asuma responsabilitatea pentru rolul vostru in casatorie, va veti putea conecta cu partenerul vostru intr-un mod matur si intim. – Carin Goldstein, terapeut pentru cupluri casatorite si familii

CERCETARILE ARATA, IN MOD SISTEMATIC, CA ATINGERILE DESE INTRE PARTENERI CREEAZA O LEGATURA MAI PUTERNICA, DECLANSAND ELIBERAREA OXITOCINEI.

Tineti-va de mana, masati-va reciproc umerii, imbratisati-va, sarutati-va, bateti palma sau chiar inghiontiti-va partenerul in joaca ori aplicati-i o palma usoara pe posterior.

CAND VA IMBRATISATI SAU SARUTATI SCURT PARTENERUL, INCERCATI SA PRELUNGITI CONTACTUL TIMP DE CEL PUTIN 5 – 10 SECUNDE PENTRU REZULTATE EFICIENTE! – Lori Lowe, licenta de master in arte

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.