Cele mai bune sucuri pentru crampele menstruale

Durerile severe pot fi deopotrivă emoţionale şi fizice, fapt ce te poate împiedica să te ocupi de activităţile obişnuite, fie la locul de muncă sau la domiciliu.

29 apr. 2015, 10:06
Cele mai bune sucuri pentru crampele menstruale

Îţi înţelegem perfect dorinţa de a scăpa de durerile teribile din perioada menstruaţiei, de aceea, îţi recomandăm aceste sucuri naturale care te pot ajuta să combaţi crampele menstruale.

Încearcă cele trei reţete de mai jos şi vezi care ţi se potriveşte cel mai bine. Toate ingredientele din reţete combat contracţia musculară, care este principalul vinovat pentru durerea menstruală.

1. Suc din sfeclă roşie, lămâie şi mere

Ai nevoie de o sfeclă roşie, o lămâie şi jumătate de măr. Curăţă sfecla de coajă, la fel şi lămâia şi mărul. Spală-le bine şi bagă-le la blender. Vei obţine un suc care îţi va calma durerea menstruală numaidecât.

Citeşte şi Siropul minune care topeşte grăsimea de pe burtă

2. Suc de spanac şi ananas

Ai nevoie de o mână de spanac, ţelina tocată sau pătrunjel şi jumătate de ceaşcă de ananas tăiat bucăţi. Combină ingredientele într-un storcător şi vei obţine un suc de culoare verde care te va ajuta să treci mai uşor peste menstruaţia „de coşmar”.

3. Suc de morcovi şi ghimbir

Foloseşte 2-3 morcovi tocaţi, o portocală şi jumătate de lingură de ghimbir.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.