Cele mai bune terapii pentru toamnă

După o vară care a trecut parcă cu viteza luminii, iată că un nou sezon stă să înceapă cu noi provocări pentru ten și corp. Așa că odată cu schimbarea vremii, este important să ne schimbăm și rutina de îngrijire a pielii, oferindu-i încă de la începutul anotimpului tratamentele necesare menținerii sănătății și frumuseții.

29 aug. 2018, 08:50
Cele mai bune terapii pentru toamnă

Reflexologia Facială este un proces profund de eliberare totală a tensiunii care este experimentată în sistemul nervos, prin atingeri blânde și extrem de delicate aplicate pe față, gât și cap. Musculatura de pe față și nervii cranieni ne oferă accesul la funcțiile interioare profunde din corp, care ne eliberează de tipare acumulate în ani de stres.

Armonizarea prin reflexologia facială dizolvă tensiunile din sistemul nostru nervos aducându-ți trupul și mintea într-o stare de relaxare și vitalitate. Pe masură ce tiparele interioare ale contracțiilor se dizolvă, fața primește un aspect proaspăt, o lumină specială, aducând stralucirea din interior spre exterior echilibrandu-te și emoțional.

Uleiurile esențiale Young Living, cu abilitatea lor specială de penetrare și stimulare a sistemului limbic permit și susțin toate aceste procese crescând eficacitatea terapiei.

Ritual semnătură

Ce poate fi mai relaxant decât un ritual care are la bază beneficiile unei singure flori? Ritualul Semnătură cu Păpădie înglobează o serie de efecte miraculoase a acestei flori aparent banale, dar care ascunde beneficii la care nu te-ai fi gândit. Spre exemplu, ameliorează durerile osoase și musculare, ajută circulația sangvină și limfacă, are efect an-aging și ameliorează celulita.

Ritualul cu Păpădie începe cu o demachiere și curățare a tenului urmată de un gomaj și masaj facial. Chipul vă este apoi răsfățat plin aplicarea unei măști relaxante cu păpădie. Ceremonialul continuă cu un gomaj corporal pentru o piele curată, catifelată, împachetare cu efect detoxifiant și de slăbire și un masaj nutritiv al întregului corp cu ulei de păpădie.

Cum la început de toamnă, majoritatea persoanelor trec printr-un soi de melancolie din cauza întoarcerii la viața de zi cu zi, poți alege să prelungești un pic vacanța și să optezi pentru o escapadă relaxantă, a binecunoscutului brand YonKa. Polynesian Journey îți răsfățață simțurile cu notele calde, florale ale Iasomiei și Florii de Tiare în călătoria spre un loc exotic. Peelingul delicios ce conţine 2 tipuri de zahăr se combină cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a relaxa corpul și mintea, astfel încât să te poți detașa de cotidian și de a te bucura de călătorie.

Factorii externi din timpul verii, precum razele puternice UV sau temperaturile ridicate, își pun amprenta asupra pielii, lăsând-o ternă și deshidratată. De aceea, la început de toamnă este esențial să optezi pentru un Ritual complet de hidratare, atât pentru ten, cât și pentru corp.