CELE MAI CIUDATE reguli pentru a închiria o locuinţă. Fotografia care a devenit virală

Un potențial chiriaș care căuta o cameră nu avea nici cea mai vagă idee câte reguli ar fi trebuit să respecte dacă se muta acolo. Acesteia i-a fost înmânată o listă de reguli bizare ale casei, chiar înainte de semnarea unui contract.

10 ian. 2013, 17:19
CELE MAI CIUDATE reguli pentru a închiria o locuinţă. Fotografia care a devenit virală

Cele 31 de instrucțiunile afișate on-line de Laura Evelyn includ limitarea duşurilor la 15 de minute, vizitatorii trebuie aprobaţi de proprietar cu două săptămâni în avans și folosirea şamponului altcuiva este strict interzisă.

Orice lucruri personale lăsate în zonele comune vor fi „aruncate la gunoi”, spune lista, și niciun fel de mâncare nu poate fi consumată în dormitoare, potrivit DailyMail.

Încălzirea și energia electrică nu trebuie să fie „folosite în exces” – sau costurile suplimentare vor fi suportate de chiriaş. Cum era de așteptat, Laura, din Londra, nu a optat să închirieze camera respectivă până la urmă.

Mai multe puncte de pe lista avertizau împotriva furtului şi se preciza că chiriașii vor fi amendați cu £15 în cazul în care lasă farfurii nespălate în chiuveta.

Nu se acceptă animale de companie, fără carne de porc și gătitul trebuie limitat la 30 de minute.

O altă regulă are următorul cuprins: „Persoanele zgomotoase și nepoliticoase vor avea o singură șansă să se calmeze”.

Laura a postat o fotografie on-line a listei care i-a fost înmânată în timpul vizionării.

Acesta a devenit rapid virală, cu mai mult de 1.000 de persoane discutând despre ea pe Twitter și aproape 4.000 comentând pe Reddit.