Cele mai CIUDATE trucuri pentru frumuseţe

Trucurile pentru frumuseţe te ajută atunci când eşti în criză de timp sau când întâmpini o situaţie pe care nu ştii cum să o gestionezi mai bine.

05 feb. 2015, 13:47
Cele mai CIUDATE trucuri pentru frumuseţe

Trucuri pentru frumusete pe care trebuie sa le stii:

1. Exfoliaza-ti buzele. Chiar si buzele tale au nevoie de exfoliere, cu precadere in sezonul rece. Foloseste un balsam de buze obisnuit si o periuta de dinti. Ai grija sa nu insisti prea tare pentru a nu-ti leza buzele, scrie kudika.ro.

2. Foloseste balsam de par atunci cand te epilezi. Daca ai ramas fara lotiune de epilat, aplica balsam de par pe picioare si apoi foloseste aparatul de ras. Balsamul de par va inmuia firele, astfel incat epilarea va fi mai putin agresiva.

3. Tine dermatograful la frigider. Pentru ca machiajul tau sa fie mai rezistent si culorile mai puternice, tine creionul dermatograf pentru 15 minute la frigider inainte sa il folosesti.

4. Incalzeste crema de corp in cuptorul cu microunde. Daca vrei sa ai parte de un rasfat asemanator cu cel din centrele spa, pune crema de corp la cuptorul cu microunde si las-o 10 secunde la incalzit. Este suficient pentru ca uleiurile sa nu se separe, insa senzatia va fi una foarte placuta.

5. Pudra bronzanta si mascara pentru micile imperfectiuni ale parului. Daca inainte sa pleci de acasa observi un fir de par alb care pur si simplu nu-ti da pace, iata ce ai de facut: daca esti bruneta, foloseste un rimel pentru a acoperi firul de par. Daca esti blonda, pudra bronzanta iti este de mare ajutor.

Citeşte şi Frumoasă în 15 minute. Trucuri să arăţi impecabil imediat