Cele mai ciudate tunsori, potrivite pentru toate formele feţei

Fiecare femeie trece, la un moment dat, printr-un perioadă în viaţă în care simte nevoia cruntă de o schimbare. Deseori, această se materializează printr-o tunsoare nouă, cât mai ciudată.

03 ian. 2014, 08:06
Cele mai ciudate tunsori, potrivite pentru toate formele feţei

Fie părul scurt, mediu sau lung, lins, ondulat sau creţ, există pentru fiecare o tunsoare potrivită care va poate scoate din anonimat.

Atenţie însă! Indiferent de ce sfaturi primiţi de la prietene, discutaţi mai întâi cu un hairstylist înainte de a va prezenţa cu fotografia cu tunsoarea la coafor, pentru a nu da greş în look-ul ales.

Iată câteva modele de tunsori ciudate, adecvate fiecărui tip de păr şi fiecărei forme a feţei.

Această tunsoare este potrivită femeilor care au părul lins şi presupune tunderea acesta foarte scurt la spate şi lăsarea părţii diin faţă şi din lateral mai lungi. Luaţi două şuviţe de par care pică pe frunte şi vopsiţi-le într-o culoare cât mai diferită de cea din restul capului, chiar stridentă dacă aveţi curajul. Tunsoarea este potrivită chipului rotund, oval, în formă de inima şi celui triunghiular, cu mandibulă mai pătrăţoasă. Aranjarea coafurii nu depăşeşte 10 minute.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.