Cele mai compatibile zodii! Ei sunt norocoşii care nu vor ajunge la divorţ

Să ai o relaţie frumoasă e scris în stele, conform astrologilor, motiv pentru care îţi propunem să descoperi care sunt zodiile compatibile şi care reuşesc să se înţeleagă de minune indiferent de cât de mult timp petrec împreună.

04 apr. 2018, 08:52
Cele mai compatibile zodii! Ei sunt norocoşii care nu vor ajunge la divorţ

Berbec si Pesti

Daca Berbecul este dinamic, dur si motivat, Pestii sunt sensibili si siguri pe ei, astfel ca acesti nativi se completeaza de minune si isi ofera unul celuilalt tot ceea ce au nevoie pentru a functiona bine. De asemenea, se pare ca Berbecul aduce responsabilitate in relatie, iar partenerul sau este cel care va aduce bucurie din lucrurile simple.

Leu si Balanta

Norocosi sunt si cuplurile formate din nativi Leu si Balanta. Acestia se indragostesc usor si formeaza cuplul perfect, intrucat se completeaza cu usurinta. Daca Leul este social si adora sa fie in centrul atentiei, Balanta este gratioasa, prietenoasa si gata sa experimenteze tot felul de lucruri. De indata ce relatia devine serioasa, acesti nativi pot sa fie impreuna toata viata.

Capricorn si Scorpion

Norocosi sunt, de asemenea, si aceste zodii. Daca Capricornul este serios si mereu pus pe munca, Scorpionul isi doreste si sa se distreze. Amandurora le place, insa, sa evolueze si sa se implineasca pe plan profesional, astfel ca vor reusi sa construiasca lucruri frumoase impreuna. Au nevoie, insa de timp, pentru a avea incredere unul in celelalt si pentru a se dedica total.

Fecioara si Varsator

Muncitoare si mereu atenta, Fecioara formeaza un cuplu de invidiat cu Varsatorul care este progresiv si original. Nu doar ca se inspira reciproc, insa atunci cand sunt impreuna vor gasi subiecte de discutie numeroase si se vor bucura din plin de momentele petrecute impreuna, astfel ca au toate sansele sa fie impreuna mult timp.

Sursa: lyla.ro