Cele mai cunoscute SCANDALURI din şcoli care au pornit de la REŢELELE DE SOCIALIZARE VIDEO

Reţelele de socializare provoacă scandal după scandal în şcoli! De la filme pentru adulţi înregistrate în timpul orelor, alinturi obscene şi critici dure la adresa profesorilor, cu toate s-au lăudat, pe Facebook, adolescenţii scăpaţi de sub control.

02 mart. 2015, 16:42
Cele mai cunoscute SCANDALURI din şcoli care au pornit de la REŢELELE DE SOCIALIZARE VIDEO

Cel mai recent scandal a pornit de la afirmaţiile şocante, postate pe Facebook, de mai mulţi elevi din Cluj. Unul dintre ei a scris pe blogul său că liceul este un „Auschwitz şcolar”, unde nu există libertate de exprimare.

Doi elevi au fost exmatriculaţi şi alţi zeci de tineri s-au ales cu notele scăzute la purtare în urma scandalului.

Practica scandalurilor pornite pe internet este veche. În 2013, doi elevi de 13 şi 14 ani din judeţul Iaşi au fost filmaţi făcând sex în toaleta liceului. Povestea celor doi a ieşit la iveală tot în spaţiul virtual.

VEZI ŞI SCANDAL la un liceu din Medgidia: O profesoară s-a bătut cu elevii

„Este specific vârstei adolescentilor sa nu tina seama de consecinte. Este emblematic ce se intampla dupa parerea mea ca si nivel de educatie, valori morale”, spune un psiholog.

În acelaşi an, trei elevi din Craiova au vândut mai multe filme pe internet, după ce s-au înregistrat în timp ce făceau sex pe terenul de sport. Scandalul a apărut când directorul liceului a auzit că mai mulţi elevi se uită la filme pentru adulţi în timpul orelor.

Elevii nu au fost exmatriculaţi pentru că învăţământul e obligatoriu până în clasa a zecea.

VEZI ŞI Doi elevi din Dâmboviţa, EXMATRICULAŢI după ce s-au filmat ascultând manele la ore