Cele mai DUBIOASE fotografii din cluburi. Imaginile pentru care consumul de alcool trebuie INTERZIS

Cluburile sunt locuri în care oamenii sunt mai dezinvolţi şi se pot desfăşura în libertate. Cu toate acestea, fotografii au surprins o serie de imagini care nu pot fi explicate nici de cei care apar în ele, majoritatea fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

13 mai 2013, 07:15

Este cunoscut faptul că într-un club se pot întâmpla lucruri înexplicabile, mai ales când oamenii sunt beţi. Chiar dacă majoritatea întâmplărilor petrecut în localurile de noapte rămân doar în amintirile celor prezenţi, fotografii au reuşit să surprindă anumite momente penibile fără intenţie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Imaginile care te vor face să îţi aminteşti de cea mai CRUNTĂ BEŢIE FOTO

Un nou feed de Twitter numit „Nightclub Fails” a plănuit să publice o serie de fotografii în care petrecăreţii sunt surprinşi în cele mai dubioase ipostaze, care nu pot fi explicate nici măcar de ei. Mai mult de 300.000 de oameni din întreaga lume au văzut aceste imagini, în speranţa că îşi vor vedea prietenii printre ele, dar cu teama să nu fie chiar ei protagoniştii. De la oameni îmbrăcaţi ciudat, până la bărbaţi care se uită în chiloţii femeilor fără jenă, această galerie foto le are pe toate.

Citeşte şi Alcoolul dăunează IMAGINII. Cele mai DEOCHEATE ipostaze în care au fost surprinşi oameni beţi FOTO