Cele mai dulci filme pe care să le vizionezi cu iubita de Valentine’s Day și Dragobete! Netflix vă transformă seara romantică în una de vis

Dacă nu sunteți pasionați de ieșirile în oraș și vreți să sărbătoriți Valentine's Day în intimitatea casei, vă recoamndă trei filme Netflix perfecte pentru această ocazie. Cuibăriți-vă sub păturică și dați play fără nicio grijă!

14 feb. 2024, 18:19
Cele mai dulci filme pe care să le vizionezi cu iubita de Valentine’s Day și Dragobete! Netflix vă transformă seara romantică în una de vis
Cele mai dulci filme pe care să le vizionezi cu iubita de Valentine's Day și Dragobete! Netflix vă transformă seara romantică în una de vis

Toată lumea știe că luna februarie este luna iubirii, iar Netflix s-a pregătit intens pentru ea. Valentine’s Day și Dragobetele sunt două sărbători care ne dau șansa să celebrăm iubirea. Cu toate că dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi, aceasta e o ocazie perfectă pentru a te bucura de câteva clipe romantice alături de cei dragi. Dacă nu ai de gând să „te bați” pentru o masă în cele mai selecte restaurante, poți opta pentru o seară dulce în intimitatea casei.

Citește și: Cele mai așteptate filme și seriale care apar în februarie 2024 pe Netflix

Netflix a pregătit câteva pelicule pe care le poți vedea împreună cu partenerul tău. De la titluri noi adăugate, la unele care nu și-au pierdut valoare nici după câțiva ani de la lansare, toate vă așteaptă să le vizionați după o cină romantică, cu un pahar de șampanie în mână.

Ce să vezi de Valentine’s Day și Dragobete pe Netflix.

Players

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc.

Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor. Pelicula a avut premiera pe Netflix chiar de Valentine’s Day.

Dragoste la primul sărut

Dragoste la primul sărut spune povestea lui Javier (Álvaro Cervantes) care, la 16 ani, sărută o fată pentru prima dată și descoperă că, cel puțin în privința iubirii, are darul clarviziunii. Cu un singur sărut, poate vedea viitorul relației respective înainte de a o trăi, ceea ce îl face să devină un adult care nu a avut niciodată o relație de lungă durată, pentru că întotdeauna s-a despărțit de partenerele lui înainte ca lucrurile să înceapă să meargă prost.

Însă totul se schimbă în noaptea în care o sărută pe Lucía (Silvia Alonso) și, folosindu-și darul, se vede căsătorit, fericit și cu copii. Există o singură problemă. Lucía este iubita celui mai bun prieten al său (Gorka Otxoa).

Agenția inimilor frânte

Un tânăr jurnalist vrea să demonstreze că fermecătoarea fondatoare a unei agenții care se ocupă de cei cu inima frântă este o impostoare și, pe parcurs, este angrenat în căutarea propriei capacități pierdute de a iubi. Producția Netflix, care a intrat de curând pe platforma de streaming, vă va ține în fața micului ecran de la prima până la ultima scenă.

Citește și: Vești proaste pentru pasionații de filme. Netflix a făcut un anunț important pentru utilizatorii platformei de streaming