Cele mai erogene zone ale fiecăruia, în funcţie de zodie

N-ai fi crezut, însă poţi încerca să vezi că fiecare zodie are predestinat un anumit punct erogen.

08 mart. 2016, 07:09
Cele mai erogene zone ale fiecăruia, în funcţie de zodie

Berbec – Nativii acestei zodii sunt foarte sensibili in zona superioara a corpului. Fruntea, parul, urechile si tamplele sunt punctele pe care vrei sa le atingi, daca doresti sa-ti aduci partenerul in starea potrivita pentru intimitate.

Taur – Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte sensibili in zona gatului. Atingerile fine si discrete sau sarutarile fugitive pe gat pot incita un Taur foarte usor.

Gemeni – Zonele sensibile ale acestora sunt mainile. Degetele sarutate pe indelete pot face din barbatul tau partenerul ideal pentru o seara de neuitat!

Rac – Cel mai simplu mod de a incita un Rac este sa-l saruti mult si pasional. Iar un sarut pe piept poate sa porneasca o noapte de aventura, daca-i arati ca esti gata de orice.

Leu – Nativii zodiei Leu sunt foarte sensibili, atunci cand vorbim de spate si coloana. Tandri si protectori, barbatii pot fi sedusi foarte usor cu un masaj pe spate incununat de sarutari dulci.

Fecioara – Cei nascuti sub semnul Fecioarei au zona abdomenului predispusa la excitare. Se recomanda mai degraba un dus impreuna pentru a va putea destinde si pregati pentru o noapte plina de scantei.

Continuarea pe Lyla.ro