Cele mai fierbinţi apariţii la plajă în 2017. Dana Savuică, Bianca Drăguşanu, Valentina Pelinel, Elena Udrea… FOTO

In 2017, vedetele au intrat la cura de slabire si au aratat beton la plaja! Culmea, anii nu s-au vazut, nici sunculitele, dar nici celulita, asa cum se obisnuia in sezoanele anterioare!

27 dec. 2017, 09:56

Desi are deja 45 de ani, Anamaria Prodan a facut furori in vara cu noul sau look, scrie wowbiz.ro Dupa ce a slabit mai bine de 25 de kilograme, si-a lucrat corpul la sala, s-a tonifiat la saloanele de infrumusetare, apoi gurile rele au mai spus ca si-a mai bagat si silicon in fund, impresara i-a lasat fara cuvinte pe barbatii de pe plajele din Abu Dhabi! Vedeta si-a pus un costum din doua piese si a aratat beton la o sedinta de bronz, moment imortalizat fireste de aparatul foto!

Citeşte şi Cum trăieşte cea mai RĂSFĂŢATĂ FETIŢA din lume. Cine este MICA PRINŢESĂ

In ciuda faptului ca nu mai este nici ea la prima tinerete, Dana Savuica nu se sfieste sa isi arate formele la plaja! Mai mult, mai ramane si fara sutien pentru a se bronza uniform! Pe faza, paparazzii au surprins cateva cadre „hot” in iulie, care demonstreaza ca, macar in privinta bustului, blondina este la fel de „proaspata” si dotata ca in pictorialul realizat in urma cu mai bine de 15 ani.

Loredana Chivu a bagat barbatii in boala la o piscina de fite de langa Capitala! Blonda si-a pus cel mai decoltat sutien si un slip minuscul si s-a balacit in apa etalandu-si posteriorul bombat!

Alina Puscas a punctat si ea la plaja cu un costum de baie pe care avea imprimat un text avertisment: „No Picture Please”! Paparazzii nu s-au lasat intimidati de mesajul care s-ar traduce simplu „Fara fotografii, va rog” si au surprins cateva cadre de mare efect cu sexoasa vedeta de televiziune!

Citeşte şi Ele sunt cele mai sexy folcloriste. Au renunţat la catrinţă pentru costumul de baie GALERIE FOTO

Elena Gheorghe a nascut in urma cu cinci luni, dar acest eveniment deosebit din viata ei nu se reflecta absolut deloc pe trupul vedetei. Solista a aratat ca un manechin, iar in escapada recenta pe litoral, prima pentru micuta „Bebelinda”, a atras toate privirile.

Blondina Crina Abrudan a prezentat public un posterior de senzatie la mare! Fosta stirista, nici ea o tinerica, fiindca a implinit 40 de ani, a incins o plaja intreaga la Mamaia si l-a facut mandru pe sotul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu!

Elena Udrea a avut o aparitie naucitoare la plaja, in cel mai sexy costum de baie cu putinta! Blonda e ca vinul… an de an tot mai buna! Are 43 de ani, dar fosta politiciana da clasa cu mult talent pustoaicelor de 20 de ani de pe plajele din nordul Mamaiei. Arata incredibil si… se comporta ca atare!