Cele mai frecvente greşeli comise de bărbaţi în relaţiile de cuplu

Orice om, femeie sau barbat, cu intentii bune sau meschin, poate distruge relatia sa de cuplu fara sa-si dea seama, din cauza unor greseli comise aproape din inertie, inconstient.

22 oct. 2014, 09:22
Cele mai frecvente greşeli comise de bărbaţi în relaţiile de cuplu

Iata care sunt cele mai frecvente greseli comise de barbati in relatiile de cuplu!

1. Indecizia constanta

Spui ceea ce crezi si crezi cu tarie ceea ce spui! Esti ferm in fata oricaror manifestari de rezistenta si stii prea bine cum trebuie sa actionezi. Iei decizii bine cantarite, dar fara a sta ani in sir in a te hotari. Astfel de trasaturi de caracter sunt apreciate si la femei, si la barbati si in egala masura de ambele sex.

Insa pentru femei conteaza mai mult sa aiba un barbat cu putere de decizie decat conteaza pentru barbati sa aiba o astfel de femeie. Motivul? Felul specific de a fi al femeii, cel care invariabil implica necesitatea de a se simti protejata, sprijinita, are nevoie pentru a fi satisfacut de un barbat ferm pe pozitiile sale. Un barbat vesnic indecis, indiferent sau temator in a lua hotarari isi pierde atractivitatea in ochii partenerei sale in timp.

2. Lipsa de intelegere a femeii

Se stie ca femeile sunt mai emotionale, mai predispuse la schimbari bruste ale starii de spirit, in timp ce barbatii sunt mai rationali, starea lor de spirit fiind influentata de natura lor analitica. Asadar, femeile sunt mai oscilante in starea lor de spirit in timp ce barbatii sunt mai constanti. Acest lucru este un fapt general, cu mici exceptii.

Continuarea pe Lyla.ro