Cele mai frumoase locuri din LUME fotografiate cu una dintre cele mai SCUMPE CAMERE FOTO de pe piaţă

Un cunoscut fotograf a reuşit să surprindă o serie de fotografii extraordinare, cu ajutorul unuia dintre cele mai scumpe aparate disponibile pe piaţă, Hasselblad H3D-50, o cameră care are preţul unei maşini de lux. Astfel, John Chapple a surprins juriul unui important concurs de fotografie cu imaginile sale.

07 iul. 2013, 09:29

Bărbatul a câştigat un important concurs, fiind denumit fotograful lunii iulie în America, după ce a surprins mai multe cadre interesant cu un aparat Hasselblad H3D-50, un dispozitiv care costă aproximativ 20.000 de lire, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cea mai scumpă cameră foto din lume, cumpărată cu 2 milioane de euro

De asemenea, el a folosit şi o cameră Linhof Technorama 617, cunoscută pentru senzorul său mai lat, care poate surprinde imagini panoramice. John Chapple, tatăl a doi copii, este un fotograf autodidact care trăieşte în California. Fotografiile au fost surprinse în vara lui 2010, atunci când cunoscuta companie Hasselblad a oferit scumpul aparat pentru teste.

Citeşte şi Cea mai scumpă fotografie din lume, vândută cu 4,34 milioane de dolari FOTO

Uimitoarele cadre au fost surprinse la apus, fotograful având doar câteva secunde la dispoziţie pentru a captura această lumină.