Cele mai geloase femei în funcţie de zodie. Care sare la gâtul rivalei

Comportamentul uman este influentat, uneori intr-un mod distructiv, de semnele astrale, iar acum se stie ca femeile traiesc emotiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problema majora.

05 iun. 2017, 07:58
Cele mai geloase femei în funcţie de zodie. Care sare la gâtul rivalei

Femeia Leu vrea sa detina puterea

Mandria si teama de a nu fi respectate si iubite le transforma pe Leoaice intr-una dintre cele mai geloase zodii, scrie adevarul.ro. Astfel, cand nativele Leu sunt ranite de persoana iubita, acestea sufera mai mult din cauza ca si-au pierdut puterea decat din cauza iubirii tradate. Nu degeaba, Leoaicele au asteptari foarte mari de la partenerii lor de viata.

Citeşte şi Horoscop: Cum eşti ca mamă, în funcţie de zodie

Femeia Taur face scene

Taurii tanjesc dupa un camin armonios, o familie fericita si fidelitate. Atunci cand au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie incep sa investigheze, dand astfel nastere la scene de gelozie.

Femeia Sagetator nu uita si nu iarta

Femeile Sagetator nu recunosc faptul ca sunt geloase pentru ca acest lucru este sub demnitatea lor. Dar, in acelasi timp nu vor uita si nu vor ierta infidelitatea. Partenerii acestora ar fi bine s ale convinga rapid ca nu au niciun motiv sa fie geloase, inainte de problema sa nu mai poata fi rezolvata.