Cele mai IEFTINE HAINE din Bucureşti. De unde poţi cumpăra orice cu câţiva lei

Marfa confiscată de poliţie este dusă la inventar şi mai apoi este trimisă către magazinul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti. Aici poţi găsi chiloţi cu 0,5 lei perechea, cravate la 0, 35 lei, pantaloni la 10 lei, papuci de plastic la 2,8 lei, fuste la 7 lei, tricouri la 4,9 lei, bluze între sase şi opt lei, precum şi vinuri italieneşti între 10 şi 44 de lei.

17 ian. 2014, 19:43

O parte dintre produsele confiscate au încă preţurile pe ele. O husă de telefon care era vândută cu 25 de lei o găsim în magazinul de pe strada Mariuca din Sectorul 4 cu doi lei. De asemenea, o pereche de pantaloni scurţi costă 5,5 lei, iar bluziţele pot ajunge până la 2,1 lei, iar sandalele până la şapte lei.

Potrivit cancan.ro, aici vin zilnic în jur 4-500 de persoane, iar majoritatea sunt pensionari. Magazinul este deschis de luni până joi între orele 9.00 şi 15.00. Odată ce marfa ajunge pe rafturi, aceasta nu zăboveşte mult aici.

În condiţiile în care mărfurile nu sunt vândute, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti procedează la reducerea în etape cu 25 la sută din preţul initial, astfel încât se poate ajunge la o reducere de până la 75 la sută.

Bunurile confiscate la nivelul Capitalei sunt valorificate prin magazinul propriu al DGRFPB, deschis în octombrie 2010, situat în strada Mariuca numărul 14, sector 4, Bucureşti. Aceste bunuri sunt diverse, ca de exemplu: îmbrăcăminte, încălţăminte, bunuri de uz casnic etc. Bunurile cu valoare mare (ex. locuinţe, autoturisme) sunt valorificare prin licitaţie.