Cele mai infidele zodii. De cine ar trebui să te ferești când vine vorba de o relație serioasă

Iată care sunt cele mai infidele zodii, cine te poate părăsi când viața se complică.

22 sept. 2021, 09:58
Cele mai infidele zodii. De cine ar trebui să te ferești când vine vorba de o relație serioasă

Cele mai infidele zodii – BERBEC

. El e unul dintre cele mai puţin loiale semne zodiacale. Sunt uşor visători şi veşnic în căutare de noi provocări de orice fel. E partenerul ideal pentru relaţiile extraconjugale. Nativii din Berbec sunt extrem de energici şi dacă partenerul nu poate ţine pasul cu ei, se simt îndreptăţiţi să meargă mai departe fără el.

Această îndreptăţire include nativii din Berbec în rândul celor mai infidele zodii la femei şi bărbaţi. De asemenea, Berbercul are un ego nemăsurat, motiv pentru care este foarte important să i se ofere constant atenţie fizică. Partenerul trebuie să găsească permanent soluţii pentru a-i stârni interesul, ceea ce îl face pe Berbec una dintre cele mai infidele zodii.

Cele mai infidele zodii – GEMENI. Gemenii sunt duali, schimbători şi chiar pot iubi mai multe persoane în acelaşi timp. Carisma şi simţul umorului îi ajută se se apropie uşor de oricine. Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală pentru a se simţi legaţi de partenerii lor, motiv pentru care comunicarea este un aspect esenţial. Când nativii din Gemeni înşală, se implică în primul rând emoţional, dincolo de aspectul fizic.

Sunt predispuşi la dezvoltarea de relaţii romantice prin intermediul site-urilor de dating sau alte modalităţi care ţin de zona online. Recomandat este ca partenerii Gemenilor să le menţină treaz interesul prin conversaţii presărate cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentală fiind principala modalitate prin care li se poate câştiga şi menţine atenţia.

Cele mai infidele zodii – LEU. În general, Leii iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică foarte mult, însă atunci când constată că o relaţie nu are şanse de supravieţuire, alege să cam întoarcă privirea. Le place flirtul cu alte persoane, iar dacă în relaţie nu au parte de ce îşi doresc ajung să şi înşele. Leii simt în permanenţă nevoia să se afle în centrul atenţiei şi să fie mereu cei mai buni, indiferent ce ar face, motiv pentru care partenerii trebuie să diversifice repertoriul sexual şi să le dea de înţeles cât de minunaţi sunt ca amanţi.

Atunci când Leul trădează în dragoste, partenerii nu ar trebui să fie surprinşi dacă rivala/rivalul este o versiunea a lor mai tânără. Nu e de mirare dacă ţinem cont de faptul că urăsc ideea de a îmbătrâni şi sunt fascinaţi de energia tinerilor pe măsură ce trec anii, motive destul de puternice pentru ca Leii să facă parte din rândul celor mai infidele zodii atât la femei, cât şi la bărbaţi.