Cele mai ingenioase metode de a-ţi depozita încălţămintea

Orice locuinta moderna are nevoie de solutii inteligente de depozitare. Organizarea hainelor si a pantofilor este pe primul loc. Mai ales in cazul in care aveti o familie numeroasa sau locuiti intr-un apartament de dimensiuni restranse, dezordinea ar trebui evitata cu desavarsire.

26 oct. 2015, 11:37
Cele mai ingenioase metode de a-ţi depozita încălţămintea

In cazul in care va pregatiti pentru renovare sau pur si simplu v-ati saturat de dezordinea din casa, iata ce solutii puteti aborda pentru depozitarea incaltamintei.
1. Un cuier orizontal. Poate fi amplasat pe hol la o distanta care sa va fie cat mai la indemana, iar cand veti aseza pantofii in el acestia vor crea senzatia interesanta de plutire.
2. Bancheta cu spatiu pentru depozitare. Orice hol are nevoie de o asemenea bancheta. Pe langa faptul ca puteti depozita in ea incaltamintea, va puteti si aseza pe ea pentru a va lega la sireturi.
3. Un raft mobil din lemn si panza. Este usor de mutat si la fel de usor de intretinut. Panza este detasabila si se poate spala la masina.
4. Cuier metalic pentru pantofi. Doamnele vor fi foarte incante de acest cuier deoarece ofera multe locuri pentru agatarea pantofilor, iar faptul ca toate perechile sunt la vedere poate face alegerea mai usoara.

Afla mai multe idei practice in Povestea casei