Cele mai mari calităţi ale zodiei LEU

Leii sunt unii dintre cei mai puternici nativi din zodiac, iar pentru a-i iubi este nevoie de foarte mult curaj, dar și de răbdare.

16 aug. 2018, 11:05
Cele mai mari calităţi ale zodiei LEU

Înainte a iubi zodia Leu, nativii acesteia trebuie înțeleși și tolerați pentru că există posibilitatea ca aceștia să vă domine odată ce vă descoperă sentimentele și le vor trata ca pe o slăbiciune. Pe cât sunt de pasionali și iubitori, Leii sunt pe atât de orgolioși și răzbunători. Printre cele mai solide motive pentru care iubim zodia Leu se numără și:

  1. 1.      Leii sunt protectorii ideali

Indiferent de relația stabilită cu un nativ Leu, odată ce acesta are sentimente de prietenie sau de iubire pentru cineva, se va transforma în protectorul ideal, gata de orice pentru binele aproapelui său. Pe cât de ușor conferă siguranță, pe atât de ușor un nativ Leu poate face rău. Cei născuți sub această zodie sunt asemenea unui cuțit cu două tăișuri, iar iubirea pentru ei este o îmbinare de emoție și provocare periculoasă.

  1. 2.      Iubire pasională

Atunci când ne dorim pasiune este indicat să ne oprim asupra zodiei Leu. Cei născuți sub acest semn iubesc cu intensitate, cu dăruire și își pun sufletul pe tavă, chiar dacă acest lucru i-ar putea distruge. Un Leu poate uita complet de bună-starea propriei persoane și se poate sacrifica oricând pentru iubire. De foarte multe ori, iubirea pasională a unui nativ Leu depășește granițele imaginației. Din punctul de vedere al cantității, Leul va fi foarte atent la cât primește și va avea grijă să ofere cu aceeași măsură, deși este capabil să ofere mult mai mult.

  1. 3.      Spiritul competitiv

Această trăsătură fundamentală a zodiei Leu poate fi de multe ori una negativă, căci Leii știu să abuzeze de ea, dar poate fi și un motiv pentru care să iubim această zodie. Un nativ Leu va impresiona mereu prin capacitățile sale de autocontrol, de evoluție și de reușită. Când cei născuți sub semnul Leului își doresc ceva, cu siguranță vor obține. De fapt, iubim Leii pentru că aceștia își ating obiectivele pe cont propriu, sunt foarte determinați și independenți și au o perseverență extraordinară. De altfel, în cazul zodiei Leu, și ambiția atinge cote uriașe, căci acești nativi au aspirații foarte mari.

  1. 4.      Hotărârea

La Lei nu există nuanțe de gri, căci de cele mai multe ori aceștia jonglează între alb și negru. Un nativ Leu este foarte hotărât și nu zăbovește prea mult pe gânduri în luarea unei decizii. De fapt, Leii iau decizii pe moment, fără analize complexe, căci le place să acționeze instinctual. De asemenea, cei născuți în zodia Leu sunt foarte iubiți pentru consecvența lor, pentru siguranța pe forțele proprii și pentru că nu agrează oscilațiile.

  1. 5.      Leii nu dezamăgesc

Fiind adepții provocărilor, riscurilor și ai situațiilor limită, Leii nu dezamăgesc prin abandon, ba mai mult, dacă ceva merge prost aceștia rămân și repară, nu se detașează complet. În cazul nativilor Leu acest lucru este valabil atât în relații, cât și în proiecte sau activități cotidiene. Iubim zodia Leu pentru dorința permanentă de a rezolva și pentru frecvența cu care acești nativi reușesc tot ceea ce își propun. De asemenea, iubim zodia Leu pentru atenția manifestată față de sentimentele și nevoile celor in jur, dar și pentru teama lor de a nu dezamăgi.