Cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor din România în 2013 VIDEO

Bilanţul vedetelor pentru anul ce tocmai s-a încheiat este cu plusuri şi minusuri. Imaginea şi conturile au prosperat, dar au fost şi multe gafe vestimentare care au făcut deliciul presei tabloide. România TV prezentă un top al celor mai mari greşeli făcute în public de vedetele de la noi.

01 ian. 2014, 11:07
Cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor din România în 2013 VIDEO

Probabil cea mai mare gafă a anului 2013 îi aparţine cântăreţei Lora. Artista a apărut la un eveniment mondent… neepilată.

Connect-R, unul dintre artiştii anului nu a scăpat de acest top. Din neatenţie sau poate pur şi simplu pentru că nu i-a păsat, cântăreţul şi-a asortat la ţinută un ceas de damă.

Citeşte şi Amintirea care i-a MARCAT copilăria lui Connect-R: M-am frecat cu peria de sârmă SĂ NU MAI FIU ŢIGAN

Andreea Marin, una dintre cele mai elegante vedete din România, a făcut şi ea o greşeală vestimentară majoră. Cu gândul probabil la silueta de altădată, Zâna Surprizelor a îmbrăcat la un eveniment o rochie cu câteva numere mai mici, care stătea să plesnească pe ea.

Citeşte şi ANDREEA MARIN, anunţ-BOMBĂ, nimeni nu se aştepta la asta

Cântăreaţa Giulia Nahmany ocupă şi ea un loc fruntaş în topul gafelor, deşi nu din vina ei. Vedeta a participat la o şedinţă foto în piscină şi a fost „subţiată” în photoshop de un amator, care a făcut dintr-o poză sexy una de tot râsul.

Marina Almăşan este singura vedetă care apare în acest top de două ori. A apărut cu pete pe picioare şi cu pedichiura nefăcută la un eveniment, pentru ca peste doar câteva luni să şocheze iar: a venit cu ochii vineţi, în urma unei operaţii estetice.

Citeşte şi În 2013 şi-au găsit liniştea în braţele bărbaţilor mai tineri decât ele. Vezi vedetele cu „prospături”