Cele mai mari greşeli la prima întâlnire

Ca să fie totul cât mai simplu, am realizat pentru voi o listă cu cele mai comune greşeli la prima întâlnire care pot ruina şansele unei viitoare întâlniri.

14 iun. 2013, 09:20
Cele mai mari greşeli la prima întâlnire

Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt nescuzabile la o prima intalnire. Oamenii sunt din start nelinistiti la astfel de iesiri deci, un plus de stres din partea ta nu te va ajuta deloc. Daca stii sigur ca vei intarzia, suna-ti viitoarea partenera cu destul timp inainte astfel incat sa isi poate si ea replanifica timpul, astfel incat sa va puteti intalni mai tarziu dar fara intarzieri.

Te imbraci sau se imbraca necorespunzator. Asigura-te ca intotdeauna te imbraci corespunzator locatiei sau evenimentului ales pentru intalnire si ca ii comunici din timp partenerei ceea ce ai ales pentru a se putea pregati cum se cuvine. Sa o duci la o gala sportiva imbracata de ocazie si pe tocuri sau la un restaurant select imbracata pentru un concert pop nu este deloc de bun augur. In plus, asigura-te ca daca ocazia impune tocuri, nu o plimbi prea mult pe jos.

Intri in discutii politice sau despre religie. Stai departe de dezbateri aprinse la prima intalnire. Aceasta e o conditie de baza pentru ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti. E frumos sa o faci cu partenera de viata dar, pana sa-ti devina partenera, e bine sa va apropiati unul de altul si sa va cunoasteti mai bine, nu sa salvati suflete si nici sa puneti tara la cale.

Aduci prieteni cu tine. Daca iti aduci prieteni cu tine la o intalnire dai o senzatie de imaturitate si nesiguranta in fortele proprii. Asigura-te deci ca e o intalnire in doi, comunica-i asta si partenerei inainte de a te prezenta.

Te imbeti. Unii oameni se transforma complet intr-o alta persoana atunci cand beau prea mult. Lasa cealalta persoana sa te cunoasca asa cum esti si pastreaza-ti poftele pe mai tarziu. Alcoolul trebuie introdus intr-o relatie treptat si nu din prima. Asta nu inseamna ca nu puteti comanda o sticla de vin care sa sporeasca romantismul dar, incercati sa va rezumati la atat.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Trei motive ca să faci SEX DE LA PRIMA ÎNTÂLNIRE