Cele mai mari mistere ale lumi. Câte miliarde de extratereştri pândesc Pământul

Unul din marile mistere ale omenirii ar putea fi rezolvat după ce au fost descoperite bucăți dintr-un avion, care se presupun că sunt ale avionului cu care a zburat Amelia Earhart, în 1937, în dorința ei de a face în premieră înconjurul lumii. Pe un atol din oceanul Pacific s-a descoperit o bucată de metal care coincide cu cea pe care Earhart a pus-o în locul unei ferestre, în escala pe care a făcut-o la Miami. Interesant este faptul că pe acest atol din Pacific, cercetătorii au descoperit artefacte ale unor naufragiați care ar fi trăit pe acest atol.

12 nov. 2014, 07:07
Cele mai mari mistere ale lumi. Câte miliarde de extratereştri pândesc Pământul

Atolul se află la 563 km de insula Howland, cea mai apropiată destinație, scrie efemeride.ro. Investigațiile recente făcute cu autorul unui sonar au arătat că la 200 de metri adâncime, în apropierea țărmului, se află epava unui avion care corespunde celui cu carea zburat Earhart. Epava va fi cercetată anul viitor cu ajutorul unui rover, submarin.

Citeşte şi Anul în care EXTRATEREŞTRII au salvat TERRA. Vezi povestea halucinantă

Avionul care a zburat doi ani în jurul Pământului

Avionul care a zburat doi ani pe orbita Pământului a aterizat la o bază din California. Misiunea acestui avion a fost strict secretă. De aici s-au făcut multe speculații. Unii specialiști susțin că avionul a avut misiunea de a spiona anumite zone din Orientul Mijlociu, alții spun că avionul ar fi bombardat anumite zone din Orient. O altă teorie interesantă se referă la faptul că avionul era observat o dată la patru zile, trecând peste aceeași zonă și că misiunea lui era de a implanta sateliți pe orbita Pământului.

Misterioasele figuri geometrice

Citeşte şi Anunţul NASA care a creat panică în întreaga lume: Va fi ÎNTUNERIC total înainte de Crăciun

În anul 2001, specialiștii susțin că extratereștrii ar fi răspuns apelului transmis de pe Terra.
Mesajul transmis de către extratereștrii erau niște figuri geometrice, într-un lan de grâu de lângă radiotelescopul Chilbodon, Anglia. Figurile reprezentau un chip umanoid iar celălalt un dreptunghi, identic cu figura transmisă în mesajul lor, de către pământeni, cu două decenii înainte. După decodarea mesajului trimis de extratereștrii, acesta conținea informații cu privire la elementele care întrețin viața extratereștrilor. Intervine elementul siliciu, iar ADN-ul este identic cu al pământenilor.

În plus mesajul conținea informații cu privire la numărul extratereștrilor, 12,5 miliarde care trăiesc pe două planete. Dacă răspunsul la mesajul pământenilor a venit după aproape 30 de ani, înseamnă că aceștia se află pe o planetă îndepărtată, respectiv la 14 ani lumină. Mesajul dus și întors a făcut aproape 30 de ani.

În urma desecretizării unor dosare, s-au descoperit rapoarte ale unor aviatori care au observat aceste figuri ciudate nu numai în lanurile de grâu, ci și pe zăpadă, nisip sau gheață. Într-un astfel de raport se vorbește despre faptul că și în Bărăgan au fost fotografiate astfel de figuri, într-o iarnă. Specialiștii susțin că perfecțiunea acestor figuri nu poate fi realizată decât cu ajutorul computerelor .

În ceea ce privește cronologia acestor figuri geometrice, în documente, se pare că în ceea ce privește Europa, aceste figuri apar pentru prima dată în 1678, în Anglia. Chinezii au descoperit documente care atestă faptul că aceste figuri au apărut în China acum 3000 de ani.

Citeşte şi NAVĂ EXTRATERESTRĂ filmată cu INFRAROŞU de un militar

Călătoria secretă a amiralului Richard Byrd

Călătoriile sale reprezintă realizări de excepție pentru știință. Cu toate acestea, autoritățile americane au negat faptul că ele s-ar fi întâmplat. Călătoriile s-au efectuat în Antarctica. Byrd a descoperit un intrând în calota glaciară, cu un diametru de 1000 km, în interiorul căruia există viață. Partizanii teoriei Pământului gol, susțin că acest intrând duce la civilizația intraterestră, de unde pleacă o mare parte a OZN-urilor care ne survolează.

Plecând de la descoperirile lui Byrd, Hitler și-a trimis în Antarctica specialiști și militari pentru a realiza un sanctuar secret numit Schwabenland. Reprezentanți ai organizațiilor nonsistem susțin că în Antarctica s-au descoperit artefacte care aparțin unor civilizații nonpământene.

Baza secretă numită Mușuroi

În SUA, în California, există această bază subterană, care este construită pe mai multe niveluri, în interiorul Pământului, având o adâncime de 9 km. Baza se află în apropierea platformei de unde NASA experimentează navele spațiale. Acolo se află un laser impresionant care transmite în cosmos semnale. Tehnologia este atât de avansată, încât acest laser comunică interdimensional. Se spune că baza Mușuroi este un punct de reper pentru extratereștrii, prezența acestora fiind frecventă în acea zonă.