Cele mai mari SECRETE ale lumii, uitate de omenire

Principiul primordial al vieții este acela de a rămâne conștienți, pe întreaga durată a drumului pe care îl străbatem pe Pământ. Realizăm, însă, că pe parcurs cel mai mare blestem al comului contemporan este uitarea. Indiferent de domeniul pe care îl abordezi, ajungi să uiți și de cele mai multe ori date esențiale.

14 iul. 2017, 19:27
Cele mai mari SECRETE ale lumii, uitate de omenire

Iată o listă cu câteva lucruri importante pe care oamenii le-au uitat:

1. Uităm unde ne este locul în natură. În ultimii ani ne-am îndepărtat tot mai mult de natură, parcă ne-am răzbunat pe ea, parcă ne-ar fi făcut un rău atât de mare încât trebuie să o distrugem. Încercăm să ne distanțăm de ciclul naturii, iar asta afectează ritmul pe pământ. Uităm să mergem pe calea naturii și să stabilim un echilibru cu ea, potrivit secretele.com.

2. Uităm să ne asociem viața cu mediul cosmic. Detașându-ne de natură , uităm că suntem conectați cu un ciclu al Universului. În trecut, oamenii încercau să ia legătura cu mediul cosmic și credeau mult mai mult în existența divinității, însă noi am ajuns să nu mai credem în nimic și să considerăm că tot ce se întâmplă în jur este rău.

3. Uităm de înțelepciunea antică. Uităm de toate acele informații, pe care ar fi trebuit să le păstrăm de la antecesori și uităm de comuniunea dintre corp și suflet. Oare câți oameni își mai amintesc de poveștile din bătrâni?

4. Uităm de visurile noastre. Uităm să visăm la viață, la a trăi în adevăratul sens al cuvântului. Suntem în permanență datori și alergăm după bani, ajungând la bătrânețe să realizăm că ne-am irosit viața pe lucruri, pe care nici măcar nu ni le putem aminti.

5. Uităm de scopul nostru. Cu atâta agitație în jur, ajungem să uităm care ne este menirea, suntem prinși în vâltoarea actuală și uităm de unicitatea fiecăruia dintre noi. Uităm cât de mult valorează spiritul.

6. Uităm că tot ceea ce ne înconjoară este iubire. Acesta este poate cel mai mare mister, pe care omul poate ajunge să îl deslușească. Acest adevăr este ascuns în noi și numai iubind ni-l putem însuși.

7. Uităm să iertăm. Ajungând să nu ne mai pese de cei din jurul nostru, ne aflăm în imposibilitatea de a mai ierta, sancționând oamenii apropiați, pentru fiecare greșeală făcută, indiferent cât ar fi de minoră. Probabil că nu conștientizăm cât de mult rău ne face această incapacitate de a ierta.

8. Uităm să fim liberi. Amintește-ți că ai venit pe acest pământ liber! Din păcate trăim într-o perioadă în care am fost educați cu ideea stupidă că realitatea este doar un concept. Suntem sechestrați în ideologii absurde, în care trebuie să urmăm reguli impuse de alții.

9. Uităm care ne este adevărata forță. Trăind cu teamă, uităm să ne valorificăm adevărata putere. Uităm că avem capacitatea de a ne schimba realitatea, nimeni nu ne poate impune acest lucru!

10. Uităm cât de mult contează simplitatea. Viața aici pe Pământ a devenit din ce în ce mai complexă și mai complicată, iar asta ne face să uităm să fim simpli. Viața chiar este simplă, noi suntem cei care încearcă să o complice.

Citeşte şi Te-ai născut vara? Uite ce secrete ştiu astrele despre tine