Cele mai noi imagini cu Beyonce de România. Cum arată, după ce a trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa ei GALERIE FOTO

În toamna anului trecut, Beyonce de România anunţa că este suspectă de cancer, după ce a simţit dureri inexplicabile în zona sânilor. Cântăreaţa, care a trecut printr-o intervenţie estetică de mărire a bustului, a declarat atunci că este foarte speriată.

07 mart. 2018, 10:59

Pe atunci, Mădălina susţinea că îşi doreşte să trăiască pentru fiica ei, scrie fanatik.ro. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a trecut cu bine peste acest episod, iar acum îşi vede liniştită de viaţa ei. Beyonce de România şi-a schimbat look-ul, la fel ca orice femeie care îşi doreşte să înceapă un nou capitol în viaţa ei.

Citeşte şi Beyonce de România îşi negociază TARIFUL pe INTERNET. „Sigur, mâine! 100 de euro se poate?”

„Am avut programare la un RMN mamar, sa vad daca am sau nu cancer. Nu am dormit de frica, de frica RMN-ului. De cand m-am programat sunt speriata. Intr-un fel asteptam sa vina ziua, pe de alta parte nu. Sunt constienta, chiar daca nu am cancer, am dureri, nu se explica durerile astea. O sa mi le scot indiferent de rezultat. Ma gandesc la Anais. Daca stie ca ma doare ceva, Anais vine si ma pupa. Mama a insistat sa merg la analize. Am cheltuit foarte multi bani cu analizele, ea mi-a dat bani pentru analize, din salariul ei. Mi-a zis: ‘ce se face copilul fara tine. Mai bine faci analize’. Am 25 de ani, de ce trebuie sa trec tocmai eu prin toate astea”, a mărturisit Mădălina. „Am plicul in mana, insa mi-e frica sa-l deschid. Doamna doctor se uita la mine, dar n-am avut puterea. Tremur si acum”, a declarat Beyonce de Romania în cadrul unei emisiuni TV.