Cele mai noi tendințe la parfumuri bărbați din 2022, pe care merită să le cunoști

În 2022 au fost lansate parfumuri bărbătești cu note lemnoase, unice, arome proaspete, de ambră, în ambalaje elegante și sofisticate. Parfumurile abia apărute de curând sunt pline de rafinament și fac parte din categoria produselor cu arome de vanilie și ambră.

25 oct. 2022, 13:35
Cele mai noi tendințe la parfumuri bărbați din 2022, pe care merită să le cunoști

Bărbații preferă parfumurile de lux, scumpe, ce sunt de brand, pentru că le consideră ca fiind potrivite pentru oamenii moderni, bine îngrijiți, cu personalitate puternică. Ei acordă o mare atenție la alegerea parfumurilor și țin cont și de tendințele în acest domeniu, din acest an.

Cele mai actuale tendințe la parfumuri bărbați din acest an sunt:

  • Armani Code Homme Parfum a fost lansat în 2022 și este un parfum pentru bărbații încrezători, care își manifestă liber emoțiile; parfumul este aromatic lemnos, are note de boabe de Tonka, lemn de cedru, bergamotă din Calabria, salvie și iris
  • Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme este un parfum de zi și noapte, pentru bărbați seducători, care vor să trăiască viața din plin; parfumul are note senzuale de pachouli, tonuri de salvie aromată și ulei esențial din lemn de santal
  • Gucci Guilty Pour Homme este un parfum pentru bărbați puternici și cuceritori, are note de lemn de cedru, pachouli, citrice, lavandă, paprika, trandafir, floare de portocal și extras de portocală amară.

În fiecare an, pe rafturile magazinelor online apar și astfel de parfumuri luxoase, care abia au fost create. Ele sunt în general mai scumpe, însă dacă sunt la preț promoțional, atunci achiziționarea lor devine mult mai accesibilă. Pentru persoanele care sunt interesate de tendințele actuale la astfel de produse și vor să prindă reducerile cele mai mari, le sugerăm să nu rateze ofertele la parfumuri bărbătești Black Friday 2022. Acestea includ produse de brand cu prețurile reduse cu până la 40%.

În general produsele de marcă sunt cele mai durabile și au ingrediente în mare parte naturale și de înaltă calitate. În 2022 sunt apreciate parfumurile create de Ralph Lauren, Dior, Carolina Herrera, Versace, Chanel, etc. Acestea se aleg în funcție de marcă, preț, note, arome, stil și personalitate (clasic, macho, stil sportiv, om de afaceri, personalitate creativă).

Un parfum bine ales este în general durabil în timp, de calitate înaltă și va sublinia individualitatea unui bărbat și chiar statutul acestuia. Unii oameni preferă mirosurile ușoare, alții parfumurile intense, mai grele și sofisticate.

În general, bărbații sportivi aleg parfumuri cu note marine, care sunt mai îndrăznețe și răcoritoare și care amintesc de idealul masculin James Bond. Sportul este o parte integrantă din viață și parfumul de asemenea. Bărbații aleg parfumuri de brand și pentru timpul când merg la antrenament, ei apreciază dinamismul, dezvoltarea și vor să fie fresh, să aibă un miros frumos și un aspect îngrijit.

Cei care vor să impresioneze prin personalitatea lor puternică optează pentru acele parfumuri cu arome mai puternice și note lemnoase, de cedru și lemn de santal.

Pentru sezonul rece de toamnă-iarnă sunt recomandate parfumurile bărbați cu note dulci de mosc, cacao, caramel și ciocolată. Acestea sunt combinate cu note de citrice (lămâie și bergamotă) și de condimente (piper roz și cardamom). Compoziția unor parfumuri pentru bărbați ce sunt în stil clasic include note de ambră, mosc, tutun, vanilie, citrice. Aceste parfumuri sunt mult mai puternice și persistente.