Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenţă pe care o au planetele asupra vieţii de pe Pământ. Dată nunţii este una dintre cele mai importante din viaţă unui om, aşa că astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a identifica cele mai norocoase zile pentru fericitul eveniment.

05 ian. 2019, 08:45
Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

Iată cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru căsătorie.

6 ianuarie

Venus, planetă iubirii, atinge la această dată elongaţia vestică maximă. Astrologii traduc acest eveniment astral printr-o puternică armonie în cuplu. De aceea dată de 6 ianuarie este perfectă pentru căsătorie.

Citeşte şi Tipuri de bărbaţi care nu vor o relaţie de lungă durată

21 ianuarie

Luna plină aduce echilibru, armonie, realizarea planurilor. De aceea este o dată numai bună pentru a face nuntă. Luna plină din 21 ianuarie, denumită Luna plină a lupului este cu atât mai specială şi mai potrivită pentru o căsătorie.

21 martie

Luna martie aduce o altă Luna plină. De dată această o Super-Luna. În traducere astrologică, Super-Luna înseamnă amplificarea norocului şi a bunăstării. Luna va părea mai mare, mai strălucitoare, şi va fi mai mult decât potrivită pentru o căsătorie.

17 iunie

Din nou o Luna plină. De dată această, ea poartă denumirea de Luna-căpşună. Dincolo de frumuseţea Lunii care va avea o culoare iesita din comun, astrologii spun că este o zi de bun augur pentru căsătorie, întrucât va aduce bunăstare şi belşug în familie.

Continuarea articolului pe kfetele.ro.