Cele mai norocoase zodii din luna august 2023. Cine va fi în lumina reflectoarelor în ultima lună de vară

Deoarece Leul este semnul de foc fix al zodiacului, luminează un nivel puternic de consistență atunci când vine vorba de autoexprimare și autonomie.

07 aug. 2023, 15:28
Cele mai norocoase zodii din luna august 2023. Cine va fi în lumina reflectoarelor în ultima lună de vară

Horoscop august 2023.  Deoarece soarele este conducătorul planetar al acestui semn, există o calitate stabilă a energiei calde și afectuoase care este Leul. În timp ce celelalte zodii s-ar putea să nu fie la fel de confortabile cu teatralitatea pe care acest sezon le poate evidenția, Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul caută cu toții stabilitate, control și conducere în felul lor, în special în casa condusă de Leu în care s-au născut. Pe măsură ce sezonul Leului continuă, fiecare dintre aceste patru zodii va observa o creștere a nevoii lor de a străluci în aceste zone, făcând acest sezon incredibil de norocos pentru eforturile care le permit să-și arate abilitățile.

Previziuni rune. HAGALAZ perturbă totul în jur, EIEWAZ este cu faţa-n jos, dar WUNJO vine cu belşugul!

Iată la ce se pot aștepta aceste patru zodii norocoase de la astrologia din această lună:

Horoscop august 2023 Taur (20 aprilie-21 mai)
Pe măsură ce luna se desfășoară, vei simți un impuls puternic de a te concentra asupra tuturor problemelor casnice si familiale, pe măsură ce soarele trece prin a patra casă. Fiind semnul zodiacal de pământ guvernat de Venus, nu ești cel mai mare fan al comportamentului exagerat decât dacă este conținut în cele mai private spații ale tale. Aici, te simți confortabil să preiei conducerea și să te exprimi deschis, de aceea este important să ai spațiu pentru a face acest lucru. Este un moment norocos pentru a adăuga un pic de strălucire în plus decorului casei tale sau pentru a găzdui o petrecere care îți permite să-ți arăți abilitățile de planificare a evenimentelor. Este o idee bună să te angajezi în orice lucru care îți permite să strălucești în confortul propriei case acum.

Horoscop dragoste Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care se despart până la toamnă. Cuadratura care tensionează cuplurile

Horoscop august 2023 Leu (23 iulie-22 august)
Acum că sezonul tău este în plină desfășurare, principalul tău interes luna aceasta este să urmărești lucruri care să-ți umple paharul, Leu. Este important să te înconjori de oameni care te încurajează, te înalță și să te distanțezi de cei care încearcă să iti diminueze lumina, mai ales acum. Te vei simți pe deplin aliniat cu scopul tău în această lună și te vei simți încântat să-ți împărtășești darurile și talentele cu oricine. Doar asigura-te că nu te concentrezi prea mult pe obținerea aprobării celorlalți – stima de sine nu depinde de cine te observă. Prioritizează-te pe tine și ceea ce îți aduce bucurie acum, iar mândria pe care o simți în tine va fi toată validarea de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.