Cele mai norocoase zodii în luna MARTIE 2023. Vezi dacă ești în top!

Pe măsură ce Soarele continuă prin acest semn de Apă mutabil până pe 20 martie, zodiile care au aceeași caracteristică mutabilă vor fi cele mai norocoase în această lună. Toți își doresc o adaptare ușoară, ceea ce înseamnă că următoarele săptămâni vor fi benefice.

08 mart. 2023, 14:02
Cele mai norocoase zodii în luna MARTIE 2023. Vezi dacă ești în top!

Horoscop MARTIE 2023 Gemeni (21 mai-22 iunie)
Pe măsură ce luna martie se desfășoară, Soarele va continua să călătorească prin a 10-a casă a carierei tale, aducând conștientizarea continuă a speranțelor și idealurilor tale în lumea ta profesională. În calitate de semn de Aer mutabil al zodiacului, ești întotdeauna gata să visezi proiecte creative sau aventuri profesionale. În acest sezon, vei fi plin până la refuz de noi modalități de a-ți duce vocația la noi culmi.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale
Horoscop MARTIE 2023 Fecioară (22 august-21 septembrie)
Este o lună bună pentru a fi social, dragă Fecioară. Soarele continuă prin a șaptea ta casă de relații și parteneriate romantice. Nu vor exista limite asupra modurilor în care te conectezi cu ceilalți. De fapt, va fi mai ușor ca niciodată să relaționezi cu cei din jurul tău. Te mândrești că ești de folos celorlalți, dar luna aceasta, vei fi mult mai puțin preocupat de soluții practice și vei fi chemat să te bazezi pe intuiția ta. Capacitatea ta de a înțelege instinctiv nevoile celorlalți va fi la cote maxime, așa că ai încredere în sentimentele tale.

Horoscop martie 2023. Zodiile norocoase care se vor umple de bani și au șansa de a câștiga cel mai mare premiu din viața lor
Horoscop martie 2023 Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)
Luna aceasta, te vei concentra pe problemele de acasă și de familie. Ca vizionar al zodiacului, ar trebui să iei în considerare idealurile pe care le ai pentru acest domeniu al vieții tale. Casa ta este locul unde tinzi să ai cea mai mare libertate, așa că este important să ai loc pentru a-ți extinde orizonturile. Fie că este vorba despre o mutare, să faci unele schimbări în cadrul familiei tale sau să te înconjori cu mai multă inspirație, te vei simți mai conectat ca niciodată la rădăcinile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.