Cele mai periculoase şi riscante poziţii sexuale

Site-ul Ranker.com a întocmit un top al celor mai periculoase poziţii sexuale care, o dată încercate, mai degrabă duc la rupturi de ligamente şi întinderi musculare, decât la vreun orgasm.

28 feb. 2013, 21:19
Cele mai periculoase şi riscante poziţii sexuale

1. Poziţia „body building” sau tip fitness

Ea se executa cu bărbatul în picioare, rezemat de un perete, iar femeia se încolăceşte în jurul lui, exact precum un ursuleţ Koala, apoi bărbatul o penetrează, impingandu-se în perete. Totul bine şi frumos, până când… femeia începe să transpire, de la efort, iar mâinile bărbatului încep să alunece. Şi o dată ce bărbatul o scăpa din mâna, penisul se poate îndoi, iar spatele partenerei poate suferi traume serioase.

2. Poziţia avion

Bărbatul stă în picioare, cu genunchii uşor flexati, şi îşi penetrează parteneră pe la spate, ţinând-o de abdomen, în timp ce ea stă cu picioarele complet în aer, tinandu-se de braţele bărbatului, în timp ce duce mâinile în spate.

Oricum, este o poziţie care impune o condiţie fizica excepţională pentru ambii parteneri şi dacă vreun cuplu reuşeşte s-o pună în practică pentru mai mult de 8 secunde, felicitări, înseamnă că ridici greutăţi de cel puţin 8 ori pe zi! Şi după aceea… dacă bărbatul nu o mai poate susţine, o scapă, apoi ea cade şi intervin contuziile suficient de grave. Şi penisul poate fi afectat, şi să nu uităm că în căderea ei liberă, femeia poate rupe genunchii partenerului. Este una dintre cele mai periculoase poziţii sexuale.

3. Podul Londrei

Bărbatul stă arcuit pe spate, rezemandu-se în tălpi şi în mâini, în poziţia „pod”, iar femeia îl încalecă, exact ca la călărie, împingându-se cu picioarele în podea. Oricum, e clar că partenerul nu poate fi decât medaliat cu aur la vreo Olimpiadă de gimnastică, altfel e imposibil să stea aşa chiar şi pentru o secundă. Şi dacă reuşeşte, sunt neapărat necesare nişte perne în jur şi sub spate, iar femeia trebuie să fie uşoară că fulgul.

Însă chiar şi aşa, presiunea exercitată de corpul femeii asupra corpului partenerului, chiar dacă femeia e Kate Moss, îşi spune cuvântul asupra încheieturilor lui, care pot cedă oricând. El îşi poate rupe spatele, ea poate cădea peste el, suferind contuzii grave, penisul se poate accidentă. E o poziţie foarte periculoasă.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/top-5-cele-mai-periculoase-si-riscante-pozitii-sexuale/